Η επόμενη στάση του SAP Run Simple Tour -στο πλαίσιο ευρωπαϊκής περιοδείας- δεν θα είναι άλλη από την Αθήνα και θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου.

SAP_Run-Simple-TourΣτην Αθήνα θα βρίσκεται από 3 έως 5 Νοεμβρίου το Run Simple Truck, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας Run Simple Tour. Το Run Simple Truck θα επισκεφτεί 22 Ευρωπαϊκές χώρες σε 36 εβδομάδες, καλύπτοντας συνολικά μια απόσταση 40.000 χιλιομέτρων, με σκοπό να φέρει τους σύγχρονους επαγγελματίες σε επαφή με τις καινοτόμες λύσεις της SAP μέσω απτών σεναρίων και παραδειγμάτων.

 

Η στάση του Run Simple Truck στην Αθήνα θα διαρκέσει 3 ημέρες κατά τις οποίες επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα της SAP, ανακαλύπτοντας από κοντά τις λύσεις που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των επιχειρήσεων τους.

 

«Οι ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων δεν ικανοποιούνται πλέον από τις μέχρι τώρα ασαφείς και παρωχημένες διαδικασίες, όπως ο αυξανόμενος όγκος των συστημάτων, των εφαρμογών και των δεδομένων που απεικονίζουν το υψηλότερο επίπεδο πολυπλοκότητας στον κλάδο. Η διαχείριση τέτοιων πολύπλοκων διαδικασιών δαπανεί αφενός σημαντικό μέρος των επιχειρησιακών πόρων και περιορίζει ταυτόχρονα την διάχυση της καινοτομίας», δήλωσε η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, COO, SAP Hellas, Cyprus, Malta.

 

Στόχος του Run Simple Tour είναι να αποκαλύψει πώς η SAP μπορεί να συμβάλλει στην απλοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης μιας επιχείρησης και της τεχνολογίας, μέσα από την παρουσίαση απτών σεναρίων και την ανάλυση παραδειγμάτων. Η χρήση αυτών των εργαλείων, δεν αφορά μόνο στην ενδυνάμωση των εταιρειών, αλλά παράλληλα προωθεί και την αγαστή συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων πελατών και προμηθευτών (business networks). «Αυτό που έχει σημασία, σήμερα, είναι να έχουμε τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των τελικών πελατών μας, παρέχοντας τους ολοένα και πιο εξελιγμένες λύσεις».

 

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο του SAP Run Simple Tour είναι:

 

Internet of Things: Μέσα από τη νέα γενιά ηλεκτρονικών συσκευών, που χρησιμοποιούμε καθημερινά, και τη διασύνδεση τους με επαγγελματικό εξοπλισμό, δημιουργείται άμεσα ένα ευρύτερο δίκτυο που αυξάνει την ποιότητα ζωής και παραγωγικότητα των χρηστών.

 

Big Data: Η ανάλυση του εκπληκτικά αυξανόμενου όγκου των δεδομένων, σε δομημένη και αδόμητη μορφή, μπορεί τελικά να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

 

SAP S/4HANA: Η λύση τελευταίας γενιάς που κυκλοφόρησε στην αγορά τον Φεβρουάριο, τόσο on-premise όσο και στο cloud, προσφέρει στις επιχειρήσεις τις κατάλληλες απαντήσεις, σε πραγματικό χρόνο υποστηρίζοντας την έγκαιρη λήψη αποφάσεων.

 

Business Networks: Οι σύγχρονες επιχειρήσεις μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στα αιτήματα που απαιτούν ψηφιακές διαδικασίες αναφορικά με τις προμήθειες, τη διαχείριση ταξιδιών και τα έξοδα ενός project.

 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι οι σύγχρονοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις καινοτόμες, αλλά ταυτόχρονα απλές λύσεις της SAP, οι οποίες είναι ικανές να βελτιώσουν αισθητά την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων τους και να τους προσφέρουν χρηματοοικονομική σταθερότητα, εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που επικρατεί στη χώρα. Στο παρελθόν, οι λύσεις πληροφορικής δημιουργούσαν πολυπλοκότητα στις επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα απαιτούσαν μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού τους, έτσι ώστε να τρέχουν σωστά», δήλωσε ο Sergio Maccotta, CEO του ομίλου Real Consulting. «Κοινό όραμα της SAP και της Real Consulting είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσω των ψηφιακών καναλιών, αναγνωρίζοντας έγκαιρα τις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς για επενδύσεις», πρόσθεσε ο Sergio Maccotta, CEO της Real Consulting Group.

 

«Η πρωτοβουλία του να τροφοδοτούμε τους πελάτες μας με νέες ιδέες, μέσω καινοτόμων ενεργειών, όπως το Run Simple Truck, θεωρούμε πως είναι εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς τέτοιου είδους ενέργειες δίνουν την ευκαιρία στους ηγέτες των επιχειρήσεων και στους σύγχρονους επαγγελματίες πληροφορικής να ανακαλύψουν νέες λύσεις, ικανές να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων τους μέσω του προγραμματισμού και της πληροφορικής».

 

«Mε αφορμή την έλευση του Run Simple Truck στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της ΣΙΔΕΝΟΡ, θα θέλουμε μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας από την υλοποίηση του SAP BW powered by SAP HANA λόγο της ευελιξίας και των εκτεταμένων δυνατοτήτων reporting που προσφέρει. Η συλλογή των πρωταρχικών στοιχείων για την οικονομική ανάλυση, αποτελούσε το μεγαλύτερο πρόβλημα στον οργανισμό μας, μιας και ο όγκος τους είναι τεράστιος (ο συνολικός τζίρος της εταιρίας προέρχεται από μεγάλο όγκο συναλλαγών)», δήλωσε ο Στράτος Θωμαδάκης, Οικονομικός Διευθυντής, Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ. «Οι αναφορές μας τώρα εκτελούνται μέχρι και στο 10% του χρόνου σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα, δίνοντάς μας την ευελιξία για περεταίρω ανάλυση. Το SAP BW powered by SAP HANA μας προσφέρει τον πλέον βέλτιστο τρόπο διαχείρισης των δεδομένων μας.»