Νέα διάκριση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κέρδισε η SingularLogic στα HR Awards 2015 και την κατηγορία “Corporate Social Responsibility”, λαμβάνοντας το Αργυρό Βραβείο.

HR awardsΜία νέα διάκριση έλαβε η SingularLogic στο πλαίσιο του διαγωνισμού HR Awards 2015, που διοργανώθηκε από το περιοδικό HR Professional και την Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξει τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές που θέτουν στο επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο, μέσα από τις ενέργειες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

Συγκεκριμένα η SingularLogic έλαβε Αργυρό βραβείο, στην κατηγορία “Corporate Social Responsibility” με την ενέργεια «Πρωινός Μπουφές». H ενέργεια αφορά σε μια εταιρική πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης που έχει ως αφετηρία τους εργαζόμενους του Ομίλου SingularLogic, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αποδέκτες κοινωνικούς φορείς και ιδρύματα.

 

Αναλυτικότερα, την περίοδο των Χριστουγέννων, εργαζόμενοι ετοιμάζουν και προσφέρουν στους συναδέλφους τους έναν πρωινό μπουφέ με εδέσματα, από τον οποίο όλοι όσοι σερβίρονται, προσφέρουν ως ‘αντίτιμο’ ένα χρηματικό ποσό της επιλογής τους.

 

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διπλασιάζονται από τη SingularLogic και αξιοποιούνται με τη μορφή χορηγίας σε  κοινωνικούς φορείς και ΜΚΟ, που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επιλέγουν μετά από ψηφοφορία, στοχεύοντας στην ενίσχυση του έργου τους.

 

Η χορηγία αυτή αφορά είτε σε προσφορά νέου εξοπλισμού (π.χ. Η/Υ, παιχνίδια, εξοπλισμός παιδικής χαράς), είτε σε οργάνωση ξεχωριστών δραστηριοτήτων (π.χ. παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, επίσκεψη σε πάρκο διασκέδασης, παιδικά πάρτι). Μέχρι στιγμής, μέσω της πρωτοβουλίας “Πρωινός Μπουφές Αγάπης”, ο Όμιλος SingularLogic έχει στηρίξει 9 κοινωνικά ιδρύματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υιοθετώντας μια πλέον σταθερή ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με την ενεργό συμμετοχή και κινητοποίηση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού του.

 

Το βραβείο παρέλαβε κατά την τελετή Απονομής η κ. Αιμιλία Αντωνοπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, του Ομίλου SingularLogic.