Το gaming «παίζει μπάλα» δυνατά στα καταστήματα της Κωτσόβολος, με τους παίκτες να γιόρτασαν την άφιξη του Fifa 2016 με ένα δυνατό ποδοσφαιρικό tournament.

EFKARPIA-2.10.2015 (1)Η Κωτσόβολος γιόρτασε την άφιξη του νέου FIFA 2016, προσκαλώντας το κοινό σε ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό τουρνουά με την αδρεναλίνη των φίλων του παιχνιδιού να ανεβαίνει στα ύψη.

 

Η Κωτσόβολος και η CD Media διοργάνωσαν δύο διαδοχικά τουρνουά FIFA 16 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι ποδοσφαιρόφιλοι, διαγωνίστηκαν «ζωντανά» στα δύο μεγάλα καταστήματα της εταιρείας Κωτσόβολος, στο The Mall Athens στις 25/09 και την Ευκαρπία στις 02/10, σε κονσόλες XBOX OΝΕ, προκειμένου να κερδίσουν μεγάλα δώρα. Η μάχη ανάδειξης των «σκληρότερων» gamers ήταν δύσκολη, αλλά οι νικητές κέρδισαν δώρα που επιβράβευσαν την προσπάθειά τους.

 

EFKARPIA-2.10.2015 (2)Συγκεκριμένα, οι μεγάλοι νικητές που πήραν την πρώτη θέση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Άγγελος Σαρηγιαννίδης και Στέφανος Θεολόγης, αντίστοιχα, παρέλαβαν από μία Console XBOX ONE και το παιχνίδι FIFA 16, ενώ οι Δημήτρης Τριαντόπουλος και Νίκος Μαρίνης, που κατάφεραν να βρεθούν στη δεύτερη θέση, κέρδισαν από ένα HEADSET RAZER KRAKEN 7.1 CHROMA USB.

 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και η Νο1 Αλυσίδα Καταστημάτων Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών στην Ελλάδα υπόσχεται ακόμα περισσότερες στιγμές gaming και δράσης σε όλους τους φίλους των παιχνιδιών και σε περισσότερα καταστήματα ανά την Ελλάδα.