Ετοιμαστείτε για το Athens Bike Festival και τις Ποδηλατοδράσεις που διεξάγονται με τη στήριξη του ΟΤΕ και της COSMOTE για μια ακόμα χρονιά στην Τεχνόπολη έως τις 20/9.

Athens_Bike_Festival_Podilatodraseis_696x356_123713087Έξι χρόνια μετράει φέτος το “Athens Bike Festival”, και ο ΟΤΕ και η Cosmote, χορηγοί του φεστιβάλ για ακόμη μία χρονιά, από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζουν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τις «Ποδηλατοδράσεις».

 

Κατά τη διάρκεια τριών ημερών, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Athens Bike Festival, μικροί και μεγάλοι μπορούν να ποδηλατήσουν και με τη βοήθεια ενός Bicycle Simulator να μετατρέψουν τα χιλιόμετρά σε προσφορά για το «Δίκτυο Μεσόγειος SOS», τη μη κυβερνητική οργάνωση για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Ειδικά για τους μικρούς λάτρεις του ποδήλατου, θα υπάρχει το kids spot, όπου θα ζωγραφίζουν ποδηλατώντας με την βοήθεια Chalk Trail. Επίσης, θα παρουσιάζονται τρόποι διακόσμησης του ποδηλάτου αλλά και θα λύνονται απορίες τεχνικής φύσεως.

 

Ο ΟΤΕ και η Cosmote με στόχο τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου μέσα στην πόλη και τη γνωριμία με έναν από τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, υλοποιούν από το 2012 πλήθος δράσεων γύρω από το ποδήλατο.