Η Κάμερα RE της HTC βραβεύτηκε για την ανώτερη προϊοντική της σχεδίαση και τοποθετήθηκε στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Henry Ford στα βραβεία IDEA 2015.

HTC camera REΗ HTC ανακοίνωσε ότι η HTC RE Camera κέρδισε βραβείο σχεδίασης στην 35η ετήσια τελετή βράβευσης των International Design Excellence Awards. Τα βραβεία, θεσμοθετημένα από την Industrial Designers Society της Αμερικής, αποτελούν κορυφαίο διαγωνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο ως προς την αναγνώριση της υπεροχής στον τομέα της προϊοντικής σχεδίασης.

 

«Η HTC είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογική καινοτομία και σχεδίαση. Η HTC RE Camera πρωτοπορεί αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αντιμετωπίζουν την έννοια της απεικόνισης», δήλωσε ο Claude Zellweger, Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της HTC. «Προσεγγίσαμε το αισθητικό μέρος του σχεδιασμού με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρουμε ένα αποτέλεσμα που να είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό, απλό και εύχρηστο. Η πρόταση μας εκφράστηκε με μια πρωτοποριακή κυλινδρική σχεδίαση, η οποία εφαρμόζει άψογα στο χέρι και ενεργοποιείται άμεσα με το πρώτο κράτημα, επιτρέποντας την άνετη εστίαση και λήψη».

 

Re-Camera-Edits-2Με τον αέρα του νικητή των International Design Excellence Awards, έχοντας επικρατήσει απέναντι σε πάνω από 1.700 άλλες υποψηφιότητες, η HTC RE Camera θα λάβει ξεχωριστή θέση στη φθινοπωρινή έκδοση του «Innovation», της ετήσιας έκδοσης των νικητών των International Design Excellence Awards.

 

Παράλληλα θα τοποθετηθεί και στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Henry Ford, που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν όλα όσα οι άνθρωποι στις Η.Π.Α. ονειρεύτηκαν και ανακάλυψαν μέχρι σήμερα.