Με νέα υπηρεσία “SSL πιστοποιητικών” το Papaki προστατεύει το site σας και τους επισκέπτες από τις ψηφιακές απειλές και τους κακόβουλους χρήστες.

blogimages_SSL_blogpostΤα SSL πιστοποιητικά είναι μια νέα υπηρεσία του Papaki που προστατεύει απόλυτα το site και τους επισκέπτες από κακόβουλους χρήστες. Ενώ, παράλληλα, βελτιώνει την κατάταξη του site στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, καθώς η ασφάλεια είναι ένα βασικό κριτήριο στο ranking.

 

Με την εγκατάσταση του SSL στο site δημιουργείται μια κρυπτογραφημένη σύνδεση ανάμεσα στον server που φιλοξενείται το site και τον browser που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Με αυτό τον τρόπο ό λες οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται, όπως username, κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών κτλ. κρυπτογραφούνται, με αποτέλεσμα ακόμη κι αν κάποιος καταφέρει να υποκλέψει τις πληροφορίες, να μη μπορέσει ποτέ να τις καταλάβει.

 

Η αίσθηση ασφάλειας του χρήστη αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια απόφασης αγοράς από ένα eshop ή αλληλεπίδρασης με ένα εταιρικό site ή blog. Ένα SSL πιστοποιητικό ενισχύει αυτή την αίσθηση, καθώς, ανάλογα με το SSL, εμφανίζονται στο site ενδείξεις ασφαλείας, όπως το “ https://”, το λουκέτο και η πράσινη μπάρα στον browser.

 

Επιπλέον, η εγκατάσταση ενός SSL α νεβάζει το site ψηλότερα στα αποτελέσματα της Google βελτιώνοντας το SEO του. Το Papaki παρέχει S SL πιστοποιητικά από τρεις αξιόπιστες αρχές έκδοσης (SSL brands): Comodo , GeoTrust & RapidSSL .

 

Ανάλογα εάν πρόκειται για ένα προσωπικό site, eshop ή εταιρία, που αιτείται την έκδοση του SSL πιστοποιητικού, υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη πιστοποίησης:

 

Domain Validation (DV) Βασική προστασία και πιστοποίηση ιδιοκτησίας domain, ιδανικό για μικρά sites, blogs και φόρμες επικοινωνίας.
Organization Validation (OV) Πιστοποίηση ιδιοκτησίας domain & εταιρίας, ιδανική για επιχειρήσεις με online παρουσία.
Extended Validation (EV) Εκτεταμένη προστασία και ασφάλεια με εμφάνιση πράσινης μπάρας στον browser, απαραίτητη σε κάθε είδους eShop και eCommerce site.

 

Όλα τα SSL πιστοποιητικά του Papaki έρχονται με ειδικές τιμές γνωριμίας που ξεκινούν από €14.80 /έτος.