Tablets που “τρέχουν” σε άλλες ταχύτητες. Δείτε τέσσερα από τα πιο έξυπνα tablets για να σερφάρετε με 4G δίκτυο στην παραλία ή να δηλώνετε το “παρών” στα social media.

1.Apple iPad mini 3Μερικά ανοίγουν με το δαχτυλικό σας αποτύπωμα, ενώ άλλα εστιάζουν στη μεγάλη οθόνη και τα “ζωντανά” χρώματα. Ωστόσο, όλα τρέχουν σε ταχύτητες νέας γενιάς. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα κορυφαία tablets της αγοράς που θα καλύψουν την ανάγκη σας για ίντερνετ… στο λεπτό!

 

Apple iPad mini 3

Ένα μικρό, αλλά “δυνατό” iPad με χρυσό φινίρισμα που μπορείτε να το κουβαλήσετε παντού. Κάνει τη διαφορά με τη λειτουργία Τouch ID για να ξεκλειδώνετε το 4G tablet με το δακτυλικό σας αποτύπωμα και τον επεξεργαστή Α7 που του χαρίζει… ισχυρές επιδόσεις! Εκτός από το λειτουργικό iOS 8 και τα 16GB χωρητικότητα, το iPad mini 3 της Apple διαθέτει οθόνη Retina 7,9” με οπίσθιο φωτισμό LED και δυο κάμερες: μια iSight των 5MP και μια FaceTime HD (1,2MP) για selfies. Πρόκειται για ένα tablet ιδανικό, είτε διαβάζετε e-books, είτε σερφάρετε στο ίντερνετ και λατρεύετε τις ταινίες.

 

Samsung Galaxy Tab S

2.Samsung Galaxy Tab S 8.4 SM-T705Με οθόνη Super Amoled 8,4 ιντσών και ανάλυση 2560 x 1600 pixels, το Galaxy Tab S θεωρείται το πιο λεπτό και ελαφρύ tablet της Samsung. Υποστηρίζει δίκτυα 4G και οκταπύρηνο πεξεργαστή Exynos 5 που σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης RAM και 16GB χωρητικότητας οδηγούν τις επιδόσεις του… στο maximum! Οι λάτρεις των games και των εφαρμογών θα γοητευτούν από τα ζωντανά χρώματα της οθόνης του, ενώ παράλληλα δεν θα χάσουν σε “φορητότητα”. Τέλος, δεν θα μπορούσε να παραληφθεί το σκάνερ δακτυλικού αποτυπώματος για την ασφαλή και έυκολη πρόσβαση στη συσκευή.

 

LG G Pad 8.0

3.TAB LG G PAD 8.0Ένα 4G tablet για on-the-go με οθόνη 8 ιντσών που θα σας κερδίσει με τα χαρακτηριστικά UX του LG G3, όπως είναι η Touch & Shoot για λήψη φωτογραφιών με ένα απαλό χτύπημα των δαχτύλων ή το Smart Keyboard για “έξυπνη” πληκτρολόγηση. Διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή 1.2 GHz Quad-Core, μνήμη 16GB και δυο κάμερες που κινούνται στα 5MP και 1,3ΜP. Διακρίνεται, επίσης, για την τεχνολογία QPair 2.0 που συγχρονίζει το LG G Pad με άλλες Android συσκευές, ώστε π.χ. να απαντάτε τις κλήσεις του smartphone σας με μεγαλύτερη άνεση.

 

Lenovo Yoga Tablet 2

4.Lenovo Yoga Tablet 2Το Lenovo Yoga Tablet 2 με Windows 8.1, Office 365 και… πληκτρολόγιο θα σας αφήσει να γεμίσετε τα 32GB χωρητικότητα με εφαρμογές και games. Με 10 ίντσες FHD οθόνη και με δυνατότητα πολλαπλής αφής, προσφέρει ευκολία στην πλοήγηση στο μενού και το διαδίκτυο για τουλάχιστον 15-18 ώρες χρήσης μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Τα γραφικά, επίσης, απογειώνονται μέσα από τις τετραπύρηνες επιδόσεις του και τα 2GB RAM, ενώ οι ταχύτητες streaming κινούνται σε υψηλά όρια χάρη στο Wi-Fi και τo 4G δίκτυο. Επιπλέον, όσον αφορά την οπίσθια κάμερα, φτάνει τα 8MP f2.2 με αυτόματη εστίαση και η μπροστινή τα 1,6MP.