Μια τηλεόραση που θα κοσμήσει το σαλόνι σας και θα σας κατευθύνει προς τον κόσμο του 3D, του διαδικτύου και της πεντακάθαρης εικόνας. Απολαύστε στο έπακρο ταινίες και σειρές!

Panasonic-TX-55AS650E-1000-0830554Απολαύστε ζωντανές εικόνες, προβολή 3D και ό, τι καλύτερο από θέμα… χρωμάτων με την σειρά AS650 της Panasonic μέσα από το σαλόνι του σπιτιού σας.

 

Με διαγώνιο οθόνης τις 55 ίντσες, ανάλυση Full HD και συχνότητα 1200Hz, η τηλεόραση Panasonic TX-55AS650 θα μετατραπεί στον “κολλητό” σας εντός του διαμερίσματός σας.

 

Πέρα από το Voice Assistant, που βοηθά στο χειρισμό της τηλεόρασης μέσω της φωνής, διαθέτει ευρεία γωνία θέασης των 178 μοιρών που σας αφήνει να παρακολουθήσετε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα από κάθε γωνία του χώρου.

 

Ταυτόχρονα, σας περιμένει ένα interface που περιέχει μεγάλη ποικιλία εκπομπών, video on demand, περιεχόμενο διαδικτύου κ.α. Με το Voice Assistant, ο χειρισμός μέσω φωνής γίνεται όπως η απλή ομιλία.
Τέλος, χάρη στο Swipe and Share 2 θα μπορείτε να ανταλλάσσετε αρχεία μεταξύ της τηλεόρασης και του smartphone, ή tablet ενώ μπορείτε να απολαύσετε τις εκπομπές ή τις εγγραφές σας όπου κι αν είστε με το ΤV Anywhere.