Βαδίζοντας στην επιτυχημένη πεπατημένη των προκατόχων του, το One Piece: Pirate Warriors 3 (OPPW3) προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στο gameplay σε PC, PS4, PS3

e409d670c208bfc5400c6539c9bfd77fAκολουθήστε τις περιπέτειες του Luffy, από τις «ρίζες» μέχρι την αναμέτρηση με το σατανικό Donquixote Doflamingo, σε έναν τίτλο που θα σας ταξιδέψει από το χωριό Fuschia μέχρι το μυστηριώδες νησί του βασιλείου Dressrosa.

 

Ολοι οι διαβόητοι «κακοί» της σειράς παρελαύνουν από το cast του παιχνιδιού (Hordy, Jones, Ceasar, Clown, Doflamingo κ.ά.), ενώ σύσσωμο το Straw Hat Crew συμπαρατάσσεται στο πλευρό σας, σαλπάροντας μαζί σας σε μέρη, όπως τα Marineford, Fish-Man Island, Punk Hazard και Dressrosa, για επικές μάχες που θα γράψουν ιστορία!

 

id436072Το gameplay φέρει αρκετές αναβαθμίσεις και σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη ασχοληθεί με κάποια από τις δυο προηγούμενες κυκλοφορίες, θα συνοψίσουμε την αίσθηση του τίτλου ως μια… anime εκδοχή του Dynasty Warriors με πολύ περισσότερο χιούμορ!

 

Πλέον, όμως, οι πρωταγωνιστές έχουν σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία και διευρυμένο οπλοστάσιο επιθετικών επιλογών, με εξέχουσα τη λειτουργία Kizuna Rush, η οποία καλεί συμπολεμιστές (έως και 4) στο πλευρό του ήρωα, προκειμένου να εκτελέσουν συνεργατικά combos, κινήσεις που μπορούν να εξοντώσουν πλήθος εχθρών και γίνονται εντυπωσιακότερες, όσο αυξάνεται ο αριθμός των μελών της ομάδας σας.

 

One-Piece-Pirate-Warriors-3+8Οι ορδές των αντιπάλων που συνωστίζονται στην οθόνη ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, με το PS4 να μπορεί να διαχειριστεί εύκολα έως και 200 εχθρούς ταυτόχρονα! Οπως εύκολα συνειδητοποιεί κανείς, μιλάμε για μάχες που μένουν αξέχαστες και εκτοξεύουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

 

Ακόμα και στο σχετικά «γερασμένο» PS3, συχνά θα έρθετε αντιμέτωποι με πάνω από 100 αντιπάλους στην ίδια οθόνη. Νέοι playable χαρακτήρες, όπως οι Tashigi και Shanks, σας προσκαλούν σε μια απολαυστική φυγή από τη φθινοπωρινή σας καθημερινότητα…

 

ΣΥΣΤΗΜΑ: PC, PS4, PS3
ΔΙΑΘΕΣΗ: Bandai Namco Entertainment Hellas