H Intel αποκαλύπτει την επόμενη γενιά desktop συστημάτων για παίκτες στην έκθεση Gamescom. Οι gamers μπορούν έτσι να “φτιάξουν” το PC τους.

intel-01-570Οι 6ης γενιάς Intel Core i5 και Intel Core i7 επεξεργαστές έρχονται για όσους ασχολούνται με το gaming μέσα από την έκθεση Gamescom.

 

Περισσότεροι από 300.000 επισκέπτες αναμένονται στην έκθεση Gamescom που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Κολωνία της Γερμανίας, στην οποία η Intel ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των επεξεργαστών για desktop PC, Intel Core i7-6700K και Intel Core i5-6600K όπως επίσης και το chipset υποστήριξης Intel® Z170 . Οι επεξεργαστές διατίθενται χωρίς περιορισμούς χρονισμού (unlocked).

 

Τα νέα αυτά προϊόντα αποτελούν τη βάση για την 6η γενιά της οικογένειας επεξεργαστών Intel Core και το chipset της σειράς Intel 100 τα οποία αναμένονται αργότερα εντός του έτους.

 

Στοχεύοντας κυρίως στους ενθουσιώδεις φίλους των παιχνιδιών και τους overclockers, τα νέα προϊόντα παρουσιάζονται στην έκθεση Gamescom, ενώ παράλληλα η Intel φιλοξενεί και ένα διαγωνισμό σχεδίασης (modding) αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα όσων αγαπούν τις πλατφόρμες desktop. Motherboards για ενθουσιώδεις χρήστες, συστήματα από κατασκευαστές OEM και επεξεργαστές για συνεργάτες καναλιού είναι άμεσα διαθέσιμα

 

Το νέο chipset Core i5-6600K είναι χρονισμένο στα 3.5GHz, ενώ ο Core i7-6700K φτάνει τα 4GHz, και τα δυο ανήκουν στην κατηγορία των τετραπύρηνων. Σχετικά με στις τιμές, ο Intel Core i5-6600K θα κοστίζει 243 δολάρια και ο Intel Core i7-6700K στα 350 δολάρια.