Συναλλαγές με κάρτα για επιχειρήσεις & ελεύθερους επαγγελματίες προσφέρει η Cardlink με το όρο ότι υπάρχει λογαριασμός επιχείρησης σε συνεργαζόμενη τράπεζα.

POS4all by Cardlink_photoΗ Cardlink, πάροχος του μεγαλύτερου δικτύου τερματικών POS για πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες στην Ελλάδα, εγκαινιάζει την ευέλικτη διαδικασία προμήθειας POS τερματικού για επιχειρήσεις, χωρίς να προαπαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα Τράπεζας. Μοναδική προϋπόθεση για την απόκτηση των προϊόντων POS4all by Cardlink αποτελεί η ύπαρξη λογαριασμού επιχείρησης σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

 

Εύκολα, γρήγορα, απλά
Όλες οι επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να δεχτούν πληρωμές με κάρτες, με την προμήθεια τερματικού POS4all by Cardlink ηλεκτρονικά και χωρίς τη φυσική παρουσία σε τράπεζα, με 5 απλά βήματα:

 

1. Επίσκεψη στην ιστοσελίδα cardlink.gr/Pos4all
2. Επιλογή Τράπεζας και υπάρχοντος λογαριασμού επιχείρησης (ΙΒΑΝ)
3. Επιλογή τύπου τερματικού (νέο ή ανακατασκευασμένο)
4. Συμπλήρωση online αίτησης για Σύμβαση Αποδοχής Συναλλαγών/Απόκτησης Τερματικού
5. Επιλογή τρόπου πληρωμής (μέσω κάρτας, μέσω web banking, με αντικαταβολή)

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόκτηση του προϊόντος POS4all by Cardlink η επιχείρηση προχωρά σε αγορά ή μίσθωση τερματικού (αναλόγως τύπου). Η αποστολή του γίνεται μέσω courier ενώ η εγκατάστασή του γίνεται εύκολα, ακολουθώντας τις απλές οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος.

 

Ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink, δήλωσε: «Με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς σήμερα, αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε όλες τις επιχειρήσεις έναν άμεσο τρόπο ώστε να μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες αποδοχής συναλλαγών με κάρτες. Τα τερματικά POS4all by Cardlink απευθύνονται σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να μειώσουν τυχόν απώλειες τζίρου ιδιαίτερα την εποχή αυτή που υπάρχουν περιορισμοί στην διακίνηση μετρητών και, ταυτόχρονα, να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους. Επιπλέον, η επιτάχυνση της διαδικασίας και η μείωση της σχετικής γραφειοκρατίας θα συμβάλει στην ταχύτερη επέκταση των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα.»