Ένα PlayStation 4 Batman Arkham Knight Limited Edition περιμένει ένα τυχερό που θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό «Γίνε ο Batman» που θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

PlayStation_Batman Arkham Knight Facebook ContestΗ Sony Computer Entertainment και η επίσημη fan page του PlayStation, Sony PlayStation Greece, γιορτάζουν την κυκλοφορία του Batman: Arkham Knight, της Warner Bros, προσφέροντας σε ένα τυχερό την ευκαιρία να αποκτήσει τη συλλεκτική κονσόλα, PlayStation 4 Batman Arkham Knight Limited Edition!

 

Στο διαγωνισμό που θα διαρκέσει έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2015, ένας τυχερός νικητής θα αποκτήσει την ειδική συλλεκτική έκδοση, που κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα, και θα γίνει ο απόλυτος super ήρωας, στη μάχη ενάντια των κακοποιών που κατακλύζουν τη Gotham City.

 

Η φιγούρα του Batman που κοσμεί αυτή την συλλεκτική έκδοση του PS4 σε συνδυασμό με το αποκλειστικό για το PS4, περιεχόμενο του Batman Arkham Knight, καθιστούν αυτή την συλλεκτική έκδοση το απόλυτο αντικείμενο του πόθου για τους λάτρεις του PS4 και του Σκοτεινού Ιππότη.

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, οι φίλοι του PlayStation που ονειρεύονται να αποκτήσουν το PS4 Batman Arkham Knight Limited Edition, μπορούν να λάβουν μέρος στο συναρπαστικό διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του διαγωνισμού στη σελίδα του PlayStation στο Facebook, https://www.facebook.com/PlayStationGreece. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2015.