Κάνει τα routers των παρόχων να κοκκινίζουν!Εκμεταλλευτείτε μια νέα ταχύτατη VDSL σύνδεση και τις δυνατότητες του ADSL μέσω του πανίσχυρου Fritz!Box 3490 που έρχεται από την εταιρεία AVM.

Grafik FRITZ!Box 3490_ENΑρκετοί καταναλωτές συμβιβάζονται με το δωρεάν router που συνοδεύει την εκάστοτε σύνδεσή τους στο internet, θεωρώντας το ως δεδομένο. Τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν τόσο με την εμβέλεια και την ισχύ του WiFi σήματος, όσο και με την ταχύτητα του δικτύου έχουν συνηθίσει να τα αποδίδουν στον ίδιο τον πάροχο, παρόλο που πολλές φορές η αλήθεια κρύβεται στο … «μαγικό κουτάκι» στο οποίο καταλήγει η τηλεφωνική γραμμή, στο modem/router.

 

To Frizt!Box 3490 κατασκευάστηκε από τη διάσημη στο χώρο των router υψηλών προδιαγραφών, AVM με γνώμονα τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών χρηστών VDSL, αλλά και ADSL, καθώς είναι συμβατό και με τις δυο τεχνολογίες. Παράλληλα, μπορεί να καλύψει πλήρως και τις εκτεταμένες ανάγκες ενός μικρού επαγγελματικού χώρου, καθώς είναι προικισμένο με μια πλειάδα από δυνατότητες, χάρη στο εξαιρετικό λειτουργικό του, το Fritz!OS.

 

Υποστηρίζει ασύρματες συνδέσεις WiFi AC και N, με ταχύτητες έως και 1300 Mbit/s, ταυτόχρονη χρήση δύο συχνοτήτων (2,4GHz για συμβατότητα με παλαιότερες συσκευές και τη λιγότερο «συνωστισμένη» 5GHz για νέες συσκευές), ενώ για τους φίλους των ενσύρματων συνδέσεων, 4 θύρες Gigabit βρίσκονται σε ετοιμότητα για να απογειώσουν το τοπικό σας δίκτυο. Επιπρόσθετα, το Fritz!Box 3490 λειτουργεί ως media server, καλύπτοντας την ανάγκη σας για αγορά ξεχωριστού NAS (Network Attached Storage), καθώς μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και δύο USB 3.0 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οποιοδήποτε PC, tablet ή smartphone συνδέεται στο οικιακό ή εταιρικό δίκτυό σας.

 

AVM FRITZ!Box 3490 INT leftΣυνδυάζοντας, μάλιστα, το προεγκατεστημένο λειτουργικό Fritz!OS της AVM με τις δωρεάν εφαρμογές FRITZ!Apps για φορητές συσκευές, μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας ασφαλές cloud και να έχετε διαθέσιμα τα αρχεία σας στο κινητό σας, ακόμα και εκτός σπιτιού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το AVM Fritz! Box 3490 υποστηρίζει μεταξύ άλλων και την υπηρεσία OTE TV.

 

5 πράγματα που δεν φανταζόσασταν πως κάνει ένα router… αλλά κάνει το AVM Fritz!Box 3490!

1. Συνδέοντας έναν USB 3.0 εξωτερικό σκληρό δίσκο στο Fritz!Box, όλες οι συσκευές του δικτύου σας (smartphones, tablets, smart TV, παιχνιδομηχανές κλπ) αποκτούν άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενό του (βίντεο, μουσική, φωτογραφίες κλπ).

 

2. Εγκαθιστώντας τη δωρεάν mobile εφαρμογή FRITZ!App Cam σε ένα παλιό smartphone μπορείτε να αξιοποιήσετε την κάμερά του, μετατρέποντάς την σε σύστημα ασφαλείας! Συνδέεται με το router σας και μόλις ανιχνεύσει κίνηση μπορεί να στείλει φωτογραφία του εισβολέα στο email σας ή να καταγράψει video. Επίσης, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνδεδεμένη κάμερα με login στο https://www.myfritz.net.

 

3. Μπορείτε να έχετε πλήρη αναφορά ανά πάσα στιγμή για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές στο δίκτυό σας και να καθορίσετε λεπτομερώς τα δικαιώματα επικοινωνίας οποιασδήποτε από αυτές με το internet (ιδανικό για εταιρείες αλλά και για γονείς!).

 

4. Προσφέρει ισχυρότερο σήμα WiFi, επεκτείνοντας την εμβέλεια του δικτύου σας και αξιοποιώντας την ελεύθερη από παρεμβολές συχνότητα των 5GHz

 

5. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας VPN ώστε να συνδέεστε στο τοπικό σας δίκτυο (οικιακό ή εταιρικό) ακόμα κι αν βρίσκεστε στην άλλη πλευρά του πλανήτη, αποκτώντας ασφαλή πρόσβαση σε όλους τους κοινόχρηστους φακέλους των υπολογιστών του LAN σας.

 

Διανομή για την Ελλάδα: AMY AE, site: www.amy.gr, τηλ. 210-6133000