Αυτή είναι η Dark Edition του Skylanders: Superchargers για X360, Xone, PS3 και PS4. Ο Kaos απελευθέρωσε το πιο διαβολικό του όπλο και τα Skylands κινδυνεύουν.

Skylanders-SuperChargers-coverΤα Skylands κινδυνεύουν! Ο Kaos απελευθέρωσε το πιο διαβολικό του όπλο μέχρι σήμερα – τον σταθμό Doom της απόλυτης Doom Καταστροφής. Με όλα τα Skylands στο χείλος της κατάρρευσης, μια ειδική ομάδα με την ονομασία SuperChargers έχει συγκεντρωθεί για να πιλοτάρει έναν ασταμάτητο στόλο απίστευτων οχημάτων.

 

Τώρα εσείς και οι  SuperChargers πρέπει να ξεκινήσετε σε μια επική περιπέτεια πάνω από τη γη, κάτω από τη θάλασσα, και μέσα από τον ουρανό για να προσπαθήσετε να σταματήσετε τον Kaos και να σώσετε τα  Skylands!

 

Ποιοι είναι οι Dark Skylanders; Κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής αποστολής, οι Skylanders ανακάλυψαν ένα μυστικό καταφύγιο όπου ο Kaos πραγματοποιούσε πειράματα με μια νέα ανακάλυψη  – το Απολιθωμένο Σκοτάδι- την οποία προόριζε να χρησιμοποιήσει για να κατακτήσει ολόκληρα τα Skylands!  Στη μάχη για να σταματήσουν τον Kaos, το καταφύγιο ανατινάχτηκε, απελευθερώνοντας νέφος αγνού Σκοταδιού!

 

Οι Skylanders ήξεραν πως δεν μπορούσαν να επιτρέψουν στο Σκοτάδι να δραπετεύσει, οπότε απορρόφησαν τη σκοτεινή ενέργεια, μετατρέποντας τους εαυτούς τους σε σκοτεινές εκδοχές των εαυτών τους. Ευτυχώς, ο Spyro είχε μάθει να ελέγχει το σκοτάδι μέσα του εδώ και καιρό. Με τη βοήθεια του λοιπόν, οι Skylanders έμαθαν κι αυτοί να το ελέγχουν – συνδυάζοντας τις δυνάμεις του με τη δική τους ώστε να πολεμήσουν τον Kaos και τις δυνάμεις του κακού.

 

– Ξεκινήστε μια Ολοκαίνουργια Ξέφρενη Περιπέτεια

– Πετάξτε, Οδηγείστε και Βυθιστείτε Μέσα από τα Skylands με 3 Διαφορετικούς Τύπους Οχημάτων: Γης, Θάλασσας & Ουρανού
– Πιλοτάρετε Γρήγορα και Πλήρως Οπλισμένοι τα Νέα Οχήματα Skylanders
– Χρησιμοποιήστε τους SuperChargers ώστε να Μεγιστοποιήσετε την Ισχύ και την Επίδοση των Οχημάτων σας
– Αγωνιστείτε για να Σώσετε τα τα Skylands με τους Skylanders SuperChargers και τα  Οχήματα τους
– Παίξτε με φίλους
– Πάρτε Μέρος σε Καταπληκτικές Προκλήσεις με Διασκεδαστικά Mini Games

 

Ζήστε την Απόλυτη Ταχύτητα με το Skylanders SuperChargers Dark Edition Starter Pack:  
– Skylanders SuperChargers Video Game
– Νέο Portal of Power®
– 2 Skylanders SuperChargers –  Dark Spitfire και Dark Super Shot Stealth Elf
– 2 Skylanders Οχήματα – Dark Hot Streak και Dark Sea Shadow
– 1 KAOS Trophy
– Dark Edition Collection Αφίσα Διπλής Όψης που περιλαμβάνει σούπερ εικονογράφηση και ένα ολόκληρο σετ από Skylanders Superchargers και τα οχήματα τους