Ο devolo dLAN pro 1200+ είναι ένας επαγγελματικός προσαρμογέας Powerline με 1.2 Gbps που πετυχαίνει άριστη μετάδοση δεδομένων ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις.

dLANpro1200Ο dLAN pro 1200+ της devolo είναι ένας νέος επαγγελματικός προσαρμογέας Powerline της σειράς dLAN1200. Πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει την ισχυρή μετάδοση δεδομένων μέχρι 1.2 Gbps με ένα περιεκτικό remote management. Χάρη στην πατενταρισμένη με signal coupling και μετάδοση MIMO, τεχνολογία range+, ο συγκεκριμένος προσαρμογέας μπορεί να επιτύχει άριστη απόδοση, ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις.

 

Επαγγελματικός προσαρμογέας Powerline για Internet και intranet σε όλο το κτήριο
Εύκολη επέκταση επιχειρηματικών δικτύων: Η devolo παρουσιάζει τον dLANpro 1200+ έναν νέο, επαγγελματικό προσαρμογέα Powerline που καθιστά πλέον το Internet και το intranet διαθέσιμα σε όλο το κτήριο. Χάρη στη σύνδεση μέσω του ηλεκτρικού δικτύου, το νέο αυτό προϊόν είναι ιδανικό για να εφαρμοστούν σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα, έννοιες όπως industry 4.0 ή retrofits.
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιείται σε ποικίλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανιών αλλά και εμπορικών επιχειρήσεων ή σε περιβάλλοντα γραφείων. Η 128- bit κρυπτογράφηση δεδομένων εξασφαλίζει την ασφαλή μετάδοση ενώ το χαρακτηριστικό γνώρισμα Quality Of Service εγγυάται την ιεράρχηση των δεδομένων.

 

Μετάδοση δεδομένων με 1.2 Gbps και τεχνολογία MIMO
Ο dLANpro 1200+ ενσωματώνει ένα dLAN1200 chip νέας γενιάς που εξασφαλίζει τη μετάδοση δεδομένων μέχρι 1.2 Gbit/s μέσω του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος. Η βέλτιστη σύνδεση εγγυάται μέσω της MIMO μετάδοσης (multiple in multiple out) της τεχνολογίας range+, που χρησιμοποιεί και τα τρία καλώδια της τροφοδοσίας, δηλ. τη φάση, τον ουδέτερο και τη γείωση, για να παρέχει την παράλληλη μετάδοση δεδομένων στην περιοχή του Gigabit. Επιπλέον, μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύζευξη σημάτων, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στους προσαρμογείς devolo παρέχει ένα μέγιστο εύρους που φτάνει μέχρι και τα 400 μέτρα με μία ιδιαίτερα σταθερή σύνδεση.

 

Gigabit Ethernet και ενσωματωμένη ηλεκτρική πρίζα με κεντρικό φίλτρο
Το dLANpro 1200+ είναι εξοπλισμένο με υποδοχή Gigabit LAN με αυτόματη λειτουργία mdi-Χ η οποία επιτρέπει τη γρήγορη μετάδοση δεδομένων Powerline σε συνδεδεμένες τελικές συσκευές ή και σε δίκτυα. Ο προσαρμογέας διαθέτει επίσης ενσωματωμένη πρίζα με ασφάλεια για παιδιά, αλλά και υψηλής απόδοσης φίλτρο δικτύου που αποτρέπει την πιθανή παρέμβαση από μετάδοση δεδομένων των συνδεδεμένων τελικών συσκευών.

 

Περιεκτικό remote management
Picture_dLANpro1200+Η διαμόρφωση και συντήρηση του dLANpro 1200+ επιτυγχάνεται μέσω του λογισμικού dLAN AVpro manager. Αυτό το υψηλής απόδοσης εργαλείο Remote-Management προσφέρει μια διαισθητική επιφάνεια διαχείρισης με mode τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες και επιτρέπει την παγκόσμια πρόσβαση στο δίκτυο powerline. Αυτό σημαίνει ότι οι επαγγελματικές εγκαταστάσεις dLAN μπορούν να ελεγχθούν μέσω του status monitoring με τo ενσωματωμένο live view, ενώ μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στο σενάριο χρήσης για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Οι λειτουργίες του προσαρμογέα, όπως το PowerSave mode, το πλήκτρο της κρυπτογράφησης και το ενδεικτικό LED κατάστασης είναι εύκολο να τεθούν εκτός λειτουργίας. Τα Firmware-Updates μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα σε όλους τους προσαρμογείς στο δίκτυο.

 

Διαθεσιμότητα, τιμές και συμβατότητα
Ο devolo dLANpro 1200+ είναι άμεσα διαθέσιμος μέσω των καταστημάτων Kαυκάς σε όλη την Ελλάδα. Η ενδεικτική τιμή λιανικής για τον dLANpro 1200+ είναι 99,90 Euro (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), ενώ το dLANpro 1200+ Starter Kit ξεκινά από 188,90 Euro (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Ο dLANpro 1200+ είναι συμβατός με όλα τα επαγγελματικά προϊόντα της σειράς pro της devolo, καθώς και με τους προσαρμογείς Powerline σύμφωνα με το πρότυπο HomePlug AV(2).

 

 devolo Business Solutions – Powerline professional

H devolo Business Solutions αναπτύσσει και εμπορεύεται επαγγελματικές λύσεις δικτύων για επαγγελματική χρήση. Σαν επιχειρησιακή περιοχή της devolo AG, του παγκόσμιου πρωτοπόρου στην αγορά στον τομέα ρευματοδοτών, η Business Solutions έχει μοναδική πείρα στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων δικτύων. Εστιάζει στην αύξηση και την επέκταση των υπαρχουσών υποδομών για να παρέχει τις ασύρματες καθώς επίσης και τις ενσύρματες υπηρεσίες δικτύου της σε όλη την επιχείρηση.


Η ευφυής σύνδεση του ρευματοδότη και των κλασικών δικτύων όπως το Ethernet και το ασύρματο προσφέρει ένα αληθινά μοναδικό σημείο πώλησης. Τα προϊόντα επιχειρησιακών λύσεων devolo και οι λύσεις μπορούν να βρεθούν σε βιομηχανίες και σε γραφεία καθώς επίσης και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και στον τομέα εστιάσεως.