Η GLOBO Technologies και η Microsoft Ελλάς ξεκινούν νέα συνεργασία για ην προώθηση της πλατφόρμας Microsoft Azure που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση Cloud.

Azure-logoH GLOBO Technologies, κορυφαία εταιρεία Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην Ελλάδα, συνεχίζει δυναμικά τη συνεργασία της με την εταιρεία Microsoft Ελλάς, στην προώθηση της πλατφόρμας Microsoft Azure. Η GLOBO Technologies μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη λύση Cloud, όσον αφορά τόσο στην υποδομή όσο και στις εφαρμογές τους.

 

To Microsoft Azure είναι η μόνη από τις επώνυμες μεγάλες πλατφόρμες του Cloud που αξιολογείται από τον Gartner ως Industry Leader τόσο στο IaaS (Infrastructure as a Service), όσο και στο PaaS (Platform as a Service) και συμμορφώνεται πλήρως με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας (ISO/IEC 27018).

 

Η πλατφόρμα υποστηρίζει οποιαδήποτε πλατφόρμα λειτουργικού συστήματος από Windows έως Linux ή βάσης δεδομένων (από MS SQL έως Oracle) με διαθεσιμότητα (SLA) 99,95%, τεχνική υποστήριξη 24x7x365, βοηθώντας στην δημιουργία εφαρμογών και υπηρεσιών που μπορούν να διαλειτουργήσουν με κάθε συσκευή.

 

Η GLOBO Technologies παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε οι πελάτες της αφενός να εκμεταλλεύονται την ελαστικότητα του cloud και να προσαρμόζουν την υποδομή τους σε υπολογιστική ισχύ και αποθηκευτικό χώρο, σύμφωνα με τις ανάγκες τους και αφετέρου να μεταφέρουν τις παραδοσιακές εφαρμογές τους στο Azure. Ειδικά για την μεταφορά των εφαρμογών, αυτή μπορεί να είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και πολυέξοδη και να απαιτεί αλλαγή πλατφορμών, τροποποίηση εφαρμογών και μετάπτωση δεδομένων.

 

Για το λόγο αυτό η GLOBO Technologies διαθέτει ένα σύνολο τεχνολογιών, εργαλείων και υπηρεσιών, ώστε παραδοσιακές εφαρμογές που εκτελούνται σε εταιρικούς servers να μεταφέρονται με τρόπο απλό και εύκολο έτσι ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να τους προσφέρει το Azure.