H AB Βασιλόπουλος επιλεγεί την GLOBO Technologies για έργο που περιλαμβάνει ψηφιοποίηση των αιτήσεων που συνοδεύουν την ΑΒ Loyalty Card.

GLOBO_LOGOΗ GLOBO Technologies υπέγραψε σύμβαση με την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος που αφορά την ψηφιοποίηση αρχείου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο σύνολό του σε λιγότερο από ένα έτος. Πιο συγκεκριμένα, η GLOBO Technologies ανέλαβε την ψηφιοποίηση των αιτήσεων που συνοδεύουν την ΑΒ Loyalty Card, για πελάτες της εταιρείας.

 

Το έργο περιλαμβάνει σάρωση και αναγνώριση Barcode περισσότερων από 3.000.000 σελίδων, όπως επίσης και σάρωση/καταχώρηση ειδικών εγγράφων για πλήθος 30.000 σελίδων. Το έργο πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό της GLOBO Technologies και περιλαμβάνει εκτός των άλλων, διαδικασίες βελτιστοποίησης των ψηφιοποιημένων εγγράφων.

 

Η GLOBO Technologies μέσα από την αλματώδη ανάπτυξή της, έχει εδραιωθεί ανάμεσα στις πρώτες εταιρίες στο χώρο της πληροφορικής και της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων. Διαθέτει την εξειδικευμένη εμπειρία αλλά και τις κατάλληλες υποδομές για την μετατροπή αρχείων από φυσική (έντυπη) μορφή σε ψηφιακή.

 

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει υλοποιήσει τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα ψηφιοποίησης και προβολής τεκμηρίων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.