Ο Sonic ετοιμάζεται να “τρέξει” στο Nintendo 3DS μέσα από το παιχνίδι Sonic Boom: Fire & Ice. Τουλάχιστον αυτό ανακοινώθηκε από τη Nintendo και τη SEGA.

image2015_0514_1323_1H Nintendo of Europe και η SEGA of Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συμφωνία τους σχετικά με την διανομή του επερχόμενου Sonic Boom: Fire & Ice, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo 3DS στην Ευρώπη αυτόν τον χειμώνα. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη συμφωνία, η Nintendo of Europe θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, το marketing και την διανομή του παιχνιδιού στην ευρωπαική αγορά, με την SEGA of Europe να παραμένει η εκδότρια εταιρία.

 

Το παιχνίδι σηματοδοτεί την θριαμβευτική επιστροφή των Sonic, Tails, Knuckles, Amy and Sticks σε νέες περιπέτειες με μεγαλύτερες ταχύτητες και με fire and ice gameplay το οποίο θα καθηλώσει τους φίλους της σειράς.

 

Σχεδιασμένο από την Sanzaru Games Inc., το Sonic Boom: Fire & Ice είναι ένα παιχνίδι με συνεργατικά χαρακτηριστικά στο οποίο οι παίκτες θα συναντήσουν τους γνώριμους ήρωες από τον κόσμο του Sonic Boom. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πολεμήσουν στο πλευρό του Sonic έναντι του Dr. Eggman και ενός νέου εχθρού αυτή την φορά, του D-Fekt. Οι περιπέτειες της ομάδας θα φέρουν τα μέλη της αντιμέτωπους τόσο με γνώριμους όσο και με νέους εχθρούς όσο προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο.

 

image2015_0514_1613_26Δίνοντας μία νέα πνοή στο gameplay, το Sonic Boom: Fire & Ice θα δώσει νέες ολοκαίνουριες ικανότητες στους ήρωες με την φωτιά και το νερό να αποτελούν τα βασικά στοιχεία. Επίσης, ο νέος τίτλος θα επιτρέπει πολλές φορές στους παίκτες να τρέχουν σε top ταχύτητες ή άλλοτε να λύνουν διάφορουν γρίφους εξερευνώντας παράλληλα τον κόσμο του παιχνιδιού.

 

Καινούριο στοιχείο αποτελεί και το Bot Racing, ένα συμπληρωματικό παιχνίδι το οποίο περιλαμβάνει multiplayer gameplay. Το Bot Racing είναι μία επέκταση του Sonic Boom: Fire & Ice το οποίο επικεντρώνεται στους αγώνες και την ταχύτητα όπου οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν θεματικά Bots προκαλώντας τους φίλους τους σε ταχύτατα courses.

 

Ο Sonic the Hedgehog εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως videogame χαρακτήρας τον Ιούνιο του 1991 και αυτόματα εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο διάσημους ήρωες video games. Γνωστός για το cool attitude και για την απίστευτη ταχύτητά του, ο Sonic έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό φαινόμενο με παραπάνω από 140 εκατομμύρια πωλήσεις ή downloads σε videogames σε κονσόλες, PC, mobile phones και tablets. Το Sonic Boom: Fire and Ice θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2015 αποκλειστικά στην οικογένεια συστημάτων Nintendo 3DS με νεότερες πληροφορίες να ακολουθούν το επόμενο διάστημα.