Λύσεις Internet of Things από τον όμιλο Printec, ο οποίος ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία SenseOne. Σκοπός η μείωση του κόστους λειτουργίας…

Printec_logoΟ Όμιλος Printec ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία SenseOne με σκοπό την παροχή καινοτομικών λύσεων Internet of Things που απευθύνονται σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς (τράπεζες, τηλεπικοινωνίες, αλυσίδες λιανικού εμπορίου, εμπορικά κέντρα/malls, facilities management, βιομηχανία, νοσοκομεία, κ.α.) για τη μείωση του κόστους λειτουργίας και συντήρησης επαγγελματικών κτιρίων και εγκαταστάσεων.

 

Η SenseOne έχει αναπτύξει την cloud-based πλατφόρμα λογισμικού buildingSense, με την οποία επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και φυσικού αερίου σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση της χρήσης των κτιριακών υποδομών (δίκτυα υπολογιστών, ανελκυστήρες, συστήματα CCTV, access control κ.λ.π.). Το buildingSense έχει λάβει το “Business IT Excellence 2014 – Best Energy Efficiency Software Award” και το “2015 Environmental Silver Award” για τη μείωση κόστους και τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που προσφέρει σε μεγάλες εταιρείες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Μέχρι το τέλος του 2015, ο όμιλος Printec σχεδιάζει την εμπορική προώθηση του buildingSense στις 15 χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης όπου διαθέτει ηγετική παρουσία στον τομέα των Λύσεων Αυτοματισμού Συναλλαγών και Ηλεκτρονικών Πληρωμών.