Ήρθε το νέο Cintiq Companion 2 που θα σας οδηγήσει προς την κορυφαία δημιουργική ελευθερία, ειδικά εάν είστε πιο απαιτητικοί χρήστες ή καλλιτέχνες.

cintiq companion2_press_01Η Cintiq Companion 2η γενιά είναι έτοιμη να εμπνεύσει και τους πιο απαιτητικούς καλλιτέχνες και σχεδιαστές, καθώς είναι από την μία πλευρά μια οθόνη Cintiq, όταν συνδεθεί σε έναν υπολογιστή Mac η PC μέσω της τεχνολογίας Cintiq Connect, και από την άλλη ένα ισχυρό αυτόνομο σύστημα tablet με Windows 8.1 επαγγελματικών προδιαγραφών με επεξεργαστές Intel Core για όταν είστε εν κινήσει.

 

Απολαύστε την ανώτερη φυσική pen-on-screen εμπειρία σχεδίασης και αξιοποιήστε το πλήρες δυναμικό των εφαρμογών σας. Με τα 2048 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και την ικανότητα να ανιχνεύει τη κλίση σε σχέση με την επιφάνεια σχεδίασης, η Pro Pen σας προτρέπει για σοβαρή καλλιτεχνία: κάθε κίνηση, κάθε γραμμή, αποδίδονται με φινέτσα. Νιώστε την τριβή μιας φυσικής εμπειρίας σχεδίασης σε μία οθόνη 13.3” με ανάλυση 2560 x 1440 QHD, με γωνία θέασης 72% NTSC και με 16.700.000 χρώματα.

 

Τα πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως τα έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα ExpressKeys, το Rocker Ring, ο έλεγχος on-screen, οι multi-touch κινήσεις, η αποσπώμενη 4-θέσεων βάση και μια υποδοχή κλειδαριά Kensington , ταιριάζουν στο στυλ εργασίας ενός επαγγελματία και αυξάνουν την άνεση, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια.

 

cintiq companion2_press_04Χάρη στις πολλαπλές δυνατότητες επικοινωνίας, δύο κάμερες HD, δύο ηχεία, Wi-Fi, Bluetooth , δύο υποδοχές για κάρτες SDXC και MicroSD, τρεις θύρες USB 3.0, μία θύρα ήχου Combo και ένα Mini DisplayPort, μπορείτε να εργαστείτε και να παίξετε με το Wacom Professional Creative Tablet οπουδήποτε και όποτε θέλετε.

 

Επιλέξτε ανάμεσα σε πέντε μοντέλα:

 

1. Το μοντέλο για σκίτσο και ζωγραφική με εφαρμογές όπως το Autodesk SketchBook Pro και Adobe Photoshop διαθέτει Intel Core ™ i-3 επεξεργαστή, 64 GB SSD και Windows 8.1 (μοντέλο DTHW1310T).

 

2. Αν επίσης ενδιαφέρεστε για το σχεδιασμό γραφικών και την επεξεργασία μικρών αρχείων εικόνας με το Adobe Photoshop και το Adobe Illustrator, επιλέξτε το configuration με Intel Core i-5 επεξεργαστή και 128 GB SSD (μοντέλο DTHW1310L).

 

cintiq companion2_press_053. Για προχωρημένη Concept Art, 2D animation με Corel® Painter, Toon Boom και TVPaint, επιλέξτε τον Intel Core i-7 επεξεργαστή με 256 GB SSD (μοντέλο DTHW1310M).

 

4. Διαλέξτε την Cintiq Companion 2 με την 5η γενιά επεξεργαστών Intel Core ™ i-7 και 512 GB SSD αν ασχολείστε με τη επεξεργασία μεγάλων αρχείων εικόνας, 3D sculpting και ζωγραφική, κινούμενα γραφικά και εφαρμογές όπως Pixologic ™ ZBrush, Autodesk Mudbox και Adobe, After Effects (μοντέλο DTHW1310H).

 

5. Εάν χρειάζεστε την enterprise ασφάλεια και Windows 7, επιλέξτε τη σύνθεση με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας – Intel vPro ™ τεχνολογία και Intel TPM chip – μαζί με τα Windows 7 Pro αντί για τα Windows 8.1 Pro (μοντέλο DTHW1310E).