Την ελληνική συμμετοχή στην Ε3 EXPO 2015 διαβεβαιώνει το gi-Cluster, με τα μέλη της να οδηγούνται για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη διεθνή συνάντηση του κλάδου.

gi-clusterΜε κεντρικό μήνυμα “re:think creativity”, τα μέλη του gi-Cluster θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου ψυχαγωγικών και δημιουργικών τεχνολογιών & εφαρμογών, την Electronic Entertainment Expo στο Los Angeles, που φέτος πραγματοποιείται στις 16-18 Ιουνίου 2015 στο LA Convention Center.

 

Στο South Hall της E3 EXPO, εκπρόσωποι του Corallia και των εταιρειών Intralot Interactive, Lazyland, Paspartu, Tamasenco και Trebbble θα παρουσιάσουν τη δυναμική της χώρας σε έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους τομείς της δημιουργικής οικονομίας. Κύριος στόχος της αποστολής είναι η προώθηση των καινοτόμων προϊόντων των εταιρειών στην παγκόσμια αγορά, προσεγγίζοντας απευθείας μεγάλες κοινότητες gamers και publishers καθώς και επενδυτές και στρατηγικούς επιχειρηματικούς συνεργάτες.

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων και τεχνολογιών που προσφέρονται συνολικά από τα μέλη του gi-Cluster, ενώ ειδικά οι εταιρείες που θα συμμετέχουν ως εκθέτες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό καινοτόμες λύσεις που έχουν αναπτύξει όπως προϊόντα mobile marketing ειδικά σχεδιασμένα για publishers, 2D browser-based MMORPG, καινοτόμους τίτλους ψυχαγωγικού λογισμικού κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και προηγμένες τεχνολογίες μετάφρασης και τοπικής προσαρμογής δημιουργικού περιεχομένου.

 

Η E3 ΕXPO είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση της χρονιάς για τη βιομηχανία της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας. Κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο Los Angeles και συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους της βιομηχανίας και το κοινό, συγκεντρώνει συμμετοχές κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο και καλύπτεται εκτενώς από τα διεθνή μέσα. Η αποστολή του gi-Cluster στην Ε3 EXPO 2015 εντάσσεται στη στρατηγική εξωστρέφειας του gi-Cluster για τη διεθνοποίηση και την καλύτερη προβολή του ελληνικού κλάδου της δημιουργικής οικονομίας.