H Dell επιβράβευσε τους συνεργάτες της, απονέμοντας τα βραβεία Dell Partner Awards. Το πρόγραμμα Dell Partner Direct συνεχίζει τον 8ο χρόνο του στην Ελλάδα.

Dell_PartnerAwards_event_aΗ Dell πραγματοποίησε τον περασμένο μήνα στην Αθήνα, την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των συνεργατών της στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Η εκδήλωση αναγνωρίζει και τιμά τους συνεργάτες της Dell για τις καινοτόμες λύσεις, βασισμένες σε τεχνολογίες της Dell, που προσφέρουν σε καταναλωτές ή επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

 

Η εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 85 συνεργάτες, υπογραμμίζει τη σταθερή δέσμευση της Dell στην ανάπτυξη του καναλιού των συνεργατών της, στο πλαίσιο του προγράμματος Dell PartnerDirect.

 

Η κ. Μαρία Οικονομίδου, Country Manager της Dell για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, ανέφερε σχετικά: «Οι συνεργάτες μας διαδραματίζουν έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ιδιαίτερη ανάπτυξη που είχαμε μέσα στο 2014. Προσθέτοντας την τεχνογνωσία τους στην καινοτομία της Dell, δημιουργόντας ευέλικτες και ανταγωνιστικές λύσεις, μας βοηθούν να φτάσουμε σε περισσότερους πελάτες και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα. Όταν οι συνεργάτες μας πετυχαίνουν, πετυχαίνουμε κι εμείς».

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν στελέχη της εταιρείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ των οποίων η κ. Anja Monrad executive director & general manager – Central Eastern Europe και ο κ. David Spuyt – regional distribution sales director – Central Eastern Europe

 

Απονεμήθηκαν συνολικά 8 βραβεία σε συνεργάτες.

 

Αναλυτικά τα βραβεία έχουν ως εξής:
1. Dell Registered Partner 2014 – Msystems
2. Dell Retail Partner 2014 – Media Markt
3. Dell APOS Services Partner 2014 – Amplus
4. Dell Project of the Year 2014 – Space Hellas
5. Dell Enterprise Partner 2014 – Byte Computer
6. Dell Distributor 2014 – Oktabit
7. Dell Partner for Business Growth 2014 – Cosmos Business Systems
8. Dell Consistency Partner 2014 – Intercomp Malta

 

Σε ό,τι αφορά στην ελληνικά αγορά, το πρόγραμμα συνεργατών Dell PartnerDirect διανύει ήδη τον 8ο χρόνο λειτουργίας του. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους Έλληνες συνεργάτες καθώς προσφέρει στους πελάτες τους μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών Dell, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την τεχνολογία και να αναπτύσσονται. Μέσω του προγράμματος Dell PartnerDirect, η Dell προσφέρει στους συνεργάτες μεγαλύτερη αξία και επιλογές για τους πελάτες τους, ενώ ανταμοίβει την επένδυση σε βασικές λύσεις Dell που ωθούν την εταιρική ανάπτυξη. Ειδικότερα στο πρόγραμμα συνεργατών ανήκουν:

 

Οι Dell Preferred Partners: Εταιρείες πληροφορικής οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων, σχεδιάζοντας έργα για τον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

 

Οι Dell Distributors: Διανομείς προϊόντων πληροφορικής.
Οι Dell Retail Partners: Συνεργάτες στο κανάλι των αλυσίδων λιανικής πώλησης.
Οι Dell Registered Partners: Εταιρείες που προσφέρουν εξοπλισμό και λύσεις πληροφορικής.

 

Με την παραπάνω δομή και σε συνδυασμό με την υποστήριξη της Dell σε προγράμματα εκπαίδευσης, πωλήσεων και marketing, καθώς και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, το κανάλι συνεργατών προσφέρει σε καταναλωτές και επιχειρήσεις πρόσβαση στις τεχνολογίες αιχμής της Dell για την κάλυψη κάθε ανάγκης τους.