Πρωτοπόρος στο διαδίκτυο και εμπειρογνώμονας στις prepaid υπηρεσίες, η paysafecard, έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων για τις online αγορές τους.

logo_paysafecardΗ paysafecard.com, με έδρα στη Βιέννη και θυγατρικές στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη και το Μπουένος Άιρες, ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί μέλος του Διεθνούς Ομίλου ‘Skrill’. Αποτελεί το κορυφαίο πάροχο προπληρωμένων λύσεων σήμερα στην Ευρώπη για πληρωμές στο Διαδίκτυο. Με το καινοτόμο της κεντρικό προϊόν Prepaid, η paysafecard διατίθεται σε 40 χώρες σε περισσότερα από 480.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο.

 

Από στοιχεία χρήσης της paysafecard σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, προκύπτει ότι η Ελλάδα διαθέτει τους περισσότερους χρήστες ανάμεσα στη Γαλλία, την Ιταλία, την Πολωνία και την Ισπανία, ενώ οι συνολικoί χρήστες αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 72% των online πληρωμών των Ελλήνων γίνεται από υπολογιστή ή laptop, ενώ το 28% μέσω του smartphone ή του tablet τους.

 

Στην Ελλάδα, η ‘paysafecard’ είναι διαθέσιμη σε περίπου 20.000 σημεία πώλησης, όπως σούπερ μάρκετ, πρατήρια, βενζινάδικα και περίπτερα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν κωδικούς PIN της paysafecard αξίας 5, 10, 25, 50 ή 100 Euro.

 

Γρήγορες, Εύκολες και Ασφαλείς πληρωμές

Η paysafecard, είναι ένα προπληρωμένο online μέσο πληρωμής, με το οποίο οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν εύκολα online – απλά, γρήγορα και με ασφάλεια- χωρίς να απαιτούνται προσωπικά στοιχεία ή στοιχεία λογαριασμού και πιστωτικής κάρτας. Η προπληρωμένη λύση paysafecard λειτουργεί όπως η κάρτα χρόνου ομιλίας για τα κινητά τηλέφωνα. Η εισαγωγή του 16ψήφιου κωδικού PIN της paysafecard αρκεί για πληρωμές στο διαδίκτυο. Τα καταβληθέντα ποσά αφαιρούνται από το εκάστοτε υπόλοιπο της paysafecard, το οποίο μπορεί να ελέγχεται online ανά πάσα στιγμή.

 

Η paysafecard διατίθεται σε 40 χώρες, σε περισσότερα από 480.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα δέχονται την προπληρωμένη κάρτα, καθώς η paysafecard είναι αγαπημένο μέσο πληρωμής για γνωστούς προμηθευτές στους τομείς των παιχνιδιών, των Social Media & Communities, της μουσικής, των ταινιών και της διασκέδασης.

 

Η επιτυχία της αλλά και η μεγάλη αποδοχή της από τους πελάτες, βασίζεται στη συνεχώς αυξανόμενη βάση διανομής, στο διαρκώς αυξανόμενο αριθμό συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και στη σταθερή επέκταση των δραστηριοτήτων της. Ο όμιλος paysafecard είναι ιδιαίτερα εστιασμένος στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών.

 

Ακόμα περισσότεροι τρόποι εύκολων πληρωμών

Με τις προπληρωμένες λύσεις πληρωμής ‘paysafecard’, ‘my paysafecard’ και ‘paysafecard MasterCard’, η εταιρία προσφέρει περισσότερους τρόπους πληρωμής για διαφορετικές ανάγκες.

 

Με το λογαριασμό πληρωμών στο ‘my paysafecard’, η paysafecard προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα διαχείρισης των PIN της paysafecard μέσω ενός λογαριασμού, έχοντας παράλληλα τον έλεγχο του υπολοίπου και των συναλλαγών τους.
Οι χρήστες του my paysafecard, μπορούν να πληρώνουν εισάγοντας το όνομα και το κωδικό πρόσβασής τους, ενώ το my paysafecard συνδυάζει αυτόματα τα διαθέσιμα PIN της paysafecard για κάθε πληρωμή, ώστε να εξασφαλίζεται η εξάντληση όλων των υπολοίπων. Η εγγραφή στο my paysafecard είναι δωρεάν, ενώ δεν απαιτείται η εισαγωγή στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας στο διαδίκτυο.

 

Το ‘my PLUS’ είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης του my paysafecard. Οι χρήστες πληρώνουν εύκολα με το ‘my paysafecard’ και συγκεντρώνουν πόντους, τους οποίους μπορούν να ανταλλάξουν στη συνέχεια στο ‘my PLUS Shop’ με ενδιαφέροντα Rewards και αποκλειστικές προσφορές.

 

Τέλος, η προπληρωμένη πιστωτική κάρτα ‘paysafecard MasterCard” συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο της paysafecard με μία ακόμα ασφαλή και εύχρηστη μέθοδο πληρωμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού ανά τον κόσμο, όπου γίνεται δεκτή η MasterCard. Το προϊόν δεν είναι συνδεδεμένο με τραπεζικό λογαριασμό και με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει μέγιστη προστασία των προσωπικών δεδομένων. Οι πελάτες της ‘paysafecard MasterCard’ χρησιμοποιούν το ποσό που έχει πιστωθεί εκ των προτέρων στην κάρτα και μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπό τους online.

 

Διεθνείς Άδειες και Διακρίσεις

Στην Ευρώπη, η έκδοση των προϊόντων ‘paysafecard’ διέπεται από άδεια ‘E-Money’ που έχει εκδοθεί από την Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου (FSA), και υπόκειται σε προληπτική εποπτεία η οποία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, ελέγχει τη τήρηση των κανονισμών περί ξεπλύματος χρήματος, καθώς και μία άδεια σχετικά με την έκδοση MasterCard. Οι άδειες κατέχονται από θυγατρικές εταιρείες της paysafecard. Η εσωτερική διαδικασία ελέγχου της paysafecard συμμορφώνεται με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις για τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών και εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές και τους όρους που ορίζονται από την άδεια ηλεκτρονικού χρήματος.

 

Η paysafecard έχει επιπλέον τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, έχει διακριθεί με το Βραβείο “Paybefore Award” στις κατηγορίες “Best Digital Currency”, “Best virtual or digital Program” και “Top Digital Dollars”, καθώς και στις αρχές του 2015 στη νέα κατηγορία “Consumer Value”. Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης Βραβεία “Paybefore Awards Europe” στις κατηγορίες “Most Innovative Prepaid Solution” και “Consumer Champion”. Τέλος, το “The New Economy” κατέταξε την paysafecard το έτος 2014 στις 40 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013.

 

Με την paysafecard, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πραγματοποιούν καθημερινά πληρωμές για την online ψυχαγωγία τους εύκολα και με ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την paysafecard και τα οφέλη της μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα paysafecard.com.