Τα κανάλια του Novacinema λένε “Χρόνια πολλά μπαμπά” στις 21 Ιουνίου! Οι συνδρομητές θα απολαύσουν όλο τον Ιούνιο τις πιο υπέροχες ταινίες στις κινηματογραφικές ζώνες.

podhlatoΟι μπαμπάδες όλου του κόσμου γιορτάζουν στις 21 Ιουνίου και τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova γιορτάζουν μαζί τους. Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema συνεχίζουν και τον Ιούνιο να κλείνουν ραντεβού με τις αγαπημένες τους κινηματογραφικές ζώνες, πραγματοποιώντας «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου», «Date Nights» ραντεβού, αλλά και… «Bloody Fridays» καταστάσεις, με δυνατότητα εγγραφής των ταινιών, μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+, για να τις παρακολουθούν όποτε εκείνοι θέλουν.

 

Για τη γιορτή του πατέρα στις 21/6, το Novacinema 4 παρουσιάζει από τις 17:35, πέντε ιστορίες σχετικές με την ημέρα. Συγκίνηση προκαλεί η βραβευμένη στο Φεστιβάλ Καννών ιαπωνική ταινία «Πατέρας και γιος», αλλά και η πραγματική ιστορία «Ο παράδεισος είναι αληθινός», με τον ισχυρισμό ενός 4χρονου ότι επισκέφθηκε τον παράδεισο όταν βρισκόταν στο χειρουργείο. Απίστευτο γέλιο προκαλεί όμως και ο Βινς Βον, όταν αποκαλύπτει ότι είναι κατά λάθος… ο βιολογικός πατέρας 533 παιδιών, στην ταινία «Delivery Man: Δεν τα φέρνει τα παιδιά ο πελαργός».

 

«Διασταυρούμενα πυρά» από την Γερμανία περιλαμβάνει τον Ιούνιο η κινηματογραφική ζώνη «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου», που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22:00 σε Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Πρόκειται για μια ταινία που έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή και δίνει μια νέα οπτική για το πώς μπορούν να διαμορφωθούν οι ανθρώπινες σχέσεις σε καιρό πολέμου. Οι συνδρομητές των Novacinema θα ταξιδέψουν επίσης στη Σαουδική Αραβία με το «Απαγορευμένο ποδήλατο», αλλά και στις ΗΠΑ με «Μικρά όμορφα πλάσματα», ενώ από το Βέλγιο έρχεται η ταινία «My Son».

 

Οι «Άσπονδοι εραστές» και «Η πεντάμορφη και το τέρας» είναι κάποιες από τις ιστορίες αγάπης που θα προβάλει η κινηματογραφική ζώνη «Date Night» του Novacinema 4, κάθε Σάββατο στις 21:00. Τέλος, οι φανατικοί του τρόμου εξακολουθούν να παρακολουθούν ανατριχιαστικές σκοτεινές ιστορίες, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στις «Bloody Fridays» βραδιές του Novacinema 3. Τον Ιούνιο, η δημοφιλής ζώνη παρουσιάζει, σε Α’ προβολή, την ταινία «Στην κόψη του ξυραφιού», στην οποία η ζωή μιας ευτυχισμένης εγκύου αρχίζει να διαταράσσεται, καθώς το φάντασμα ενός νεαρού κοριτσιού εμφανίζεται επανειλημμένως και την απειλεί.