H devolo Hellas ανακοινώνει τη διάθεση των προϊόντων Powerline στο δίκτυο των Public σε όλη την Ελλάδα. Έτσι δημιουργούνται 16 νέα σημεία πώλησης devolo.

dLANH devolo Hellas σύναψε πρόσφατα συνεργασία με την αλυσίδα πολυκαταστημάτων Public, που δραστηριοποιείται στην αγορά της τεχνολογίας, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, διαθέτοντας όλη την γκάμα των καταναλωτικών λύσεων Powerline, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο των Public σε όλη την Ελλάδα.

 

16 νέα κομβικά σημεία πώλησης devolo σε όλη την Ελλάδα
Την έναρξη της συνεργασία της με τα Public, που αφορά στη διάθεση των προϊόντων Powerline, μέσα από το ευρύ δίκτυο καταστημάτων του γνωστού δικτύου, αλλά και μέσω του site www.public.gr ανακοινώνει η devolo Hellas. Η συνεργασία αφορά στη διάθεση ολόκληρης της καταναλωτικής σειράς των προϊόντων Powerline Networking της γερμανικής devolo, που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα λειτουργίας ενός τοπικού οικιακού δικτύου δεδομένων (LAN), χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα εγκατάσταση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού και αποφεύγοντας κάθε διαδικασία τοποθέτησης ειδικής καλωδίωσης.

 

«Η συνεργασία της devolo με τα καταστήματα Public, αλλά και με το www.public.gr, αποτελεί μία ακόμη στρατηγική επιλογή της devolo, αφού εκμεταλλεύεται το ευρύ δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και σε κομβικά σημεία των αστικών κέντρων και της περιφέρειας», δήλωσε σχετικά ο Πέτρος Κοντζίνος, γενικός διευθυντής της devolo Hellas.

 

Τα Public είναι μία ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, η οποία ιδρύθηκε το 2005 διαθέτοντας ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού σε ένα πολυκατάστημα μπορούν να βρουν προϊόντα από διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους τομείς, όπως: gadgets και παιχνίδια, computers και gaming, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, μουσική και ταινίες, βιβλία και comics. Επιπλέον, στα πολυκαταστήματα Public οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία δοκιμάζοντας τα προϊόντα της αρεσκείας τους πριν τα αγοράσουν.

 

Η έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών, θα ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της devolo στο χώρο των πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας στην ελληνική αγορά, μέσω ενός δικτύου διανομής που διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση στην ψυχαγωγία μέσω της τεχνολογίας.

 

Τέλειες λύσεις οικιακής δικτύωσης με έως 1200Mbps
Η συμφωνία συνεργασίας, προβλέπει την προώθηση της πλήρους γκάμας των καταναλωτικών προϊόντων dLAN Powerline της devolo, σε 16 αρχικά καταστήματα* της αλυσίδας Public, αλλά και στο www.public.gr. Τα προϊόντα Powerline της devolo εκμεταλλεύονται την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά δεδομένων. Έτσι το υπάρχον καλώδιο ρεύματος σε ένα σπίτι, παρέχει διπλή λειτουργία και γίνεται προέκταση του καλωδίου δικτύου που συνδέει όλους τους υπολογιστές, αλλά και τις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο (π.χ Smart TV, Media και Blu Ray Players) με το Internet ή μεταξύ τους σε ένα οικιακό δίκτυο.

 

Η οικιακή δικτύωση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 1200Mbps (μοντέλο Powerline Devolo dLAN 12000+ WiFi) σε γραμμή ρεύματος μέχρι 400 μέτρα με ισχυρή κρυπτογράφηση WPA/WPA2 WPS PIN, WPS PBC MAC-Address Filter Wi-Fi Time Schedule, 128 Bit AES. Η τέλεια λύση για ολόκληρο το σπίτι, συνδέοντας όλες τις συμβατές συσκευές δικτύου, από υπολογιστές και κονσόλες παιχνιδιών μέχρι και εκτυπωτές.

 

Τεχνική εξυπηρέτηση πελατών
Τα προϊόντα της devolo συνοδεύονται από ποιοτική εξυπηρέτηση, αφού το ελληνικό υποκατάστημα της εταιρείας, παρέχει 24ωρη τηλεφωνική τεχνική εξυπηρέτηση πελατών. Εκτός όμως από τους ήδη υφιστάμενους πελάτες dLAN, μπορούν να καλούν στον αριθμό +22210 84387 και όσοι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της devolo, να ζητούν πληροφορίες ή να λύνουν τυχόν απορίες τους από το εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της devolo, πριν ακόμη προβούν σε κάποια αγορά.