To σύστημα IMSplus της PROFILE, διακρίθηκε με το βραβείο “Best Technology Solutions for Portfolio Management” από τα International Hedge Fund Awards 2015.

 

PROFILE_LOGO_200200

Η PROFILE, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοίνωσε ότι το κορυφαίο σύστημα Διαχείρισης Επενδύσεων IMSplus, διακρίθηκε με το βραβείο Τα βραβεία αναγνωρίζουν τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου ως προς τη διαφοροποίηση και τα επιτεύγματα τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σε αναδυόμενους τομείς και asset classes.

 

 

Με την υποστήριξη της Barclays Hedge, τα ανωτέρω βραβεία έχουν καθιερωθεί ως διεθνής θεσμός, με κεντρικό άξονα τα hedge funds, ο οποίος αναγνωρίζει τις προσπάθειες επαγγελματιών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς των επενδύσεων αναδεικνύοντας τις ικανότητες και την αφοσίωση που απαιτείται για να διαπρέψουν, επιτυχώς, σε ένα τόσο δυναμικό και απαιτητικό χώρο. Η πλειονότητα των ψήφων κατά τη διαδικασία διάκρισης, προέρχεται από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, κυρίως από διαχειριστές κεφαλαίων, family offices, εταιρείες συμβούλων κ.α.

 

Το IMSplus, η πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων της PROFILE αναδείχθηκε από την πλειοψηφία των επαγγελματιών του κλάδου με βάση τη λειτουργικότητά, την προηγμένη τεχνολογία, την ευελιξία και την ευκολία στη χρήση, που προσφέρει. Το IMSplus αποτελεί την ιδανική λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση χαρτοφυλακίου με web και mobile δυνατότητες, ισχυρά εργαλεία reporting και report generator, ενώ προσφέρει και εύκολη παραμετροποίηση. Επιπλέον, παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη ως προς την ανάλυση του χαρτοφυλακίου, την απόδοση, την παρακολούθηση και trading καθώς και ολοκληρωμένη απεικόνιση (360°) σε πραγματικό χρόνο και σημαντικό βάθος πληροφορίας μέσω ενός εκτεταμένου συνόλου MIS εργαλείων.

 

Η αναγνώριση των προηγμένων λειτουργικών και τεχνολογικών δυνατοτήτων του IMSplus από ένα απαιτητικό κοινό και μέσα από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, όπως τα Hedge fund awards και οι εκδόσεις Acquisition International, ενδυναμώνει περαιτέρω τις προσπάθειες της εταιρείας για την ανάπτυξη καινοτόμων, πελατο-κεντρικών συστημάτων που προσθέτουν πραγματική αξία σε κρίσιμες επιχειρηματικές λειτουργίες, ενώ παράλληλα προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις εταιρείες ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών τους.