Οι επιτυχημένες επιχειρηματικές εφαρμογές Galaxy της εταιρείας SingularLogic μετά τις αγορές της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, επεκτείνονται και τώρα έρχονται και στις Σεϋχέλλες.

 

singularlogicΤο Galaxy One Touch Retail επίλεξε για τη λειτουργία του το Seychelles Island Foundation, ένα Δημόσιο Ίδρυμα που διαχειρίζεται και προστατεύει τις τοποθεσίες Aldabra και Vallee de Mai των Σεϋχελλών, οι οποίες έχουν ανακηρυχθεί ως μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς από την Ουνέσκο για τη διατήρηση της άγριας ζωής και φυσικής ιστορίας, προκειμένου να καλύψει εξειδικευμένες, διαχειριστικές και  λειτουργικές ανάγκες σημείων πώλησης αγαθών & υπηρεσιών που διαθέτει.

 

Το έργο, περιλαμβάνει δύο φάσεις υλοποίησης front office & back office. Στην υλοποίηση του front office το λογισμικό θα χρησιμοποιηθεί στα σημεία λιανικής των χώρων της καφετέριας, του καταστήματος αναμνηστικών δώρων, και της έκδοσης των εισιτηρίων των παραπάνω τοποθεσιών. Το Galaxy One Touche Retail καλύπτει με αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες που προκύπτουν από τις εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διενεργούνται εντατικές λιανικές πωλήσεις σε καταστήματα κυρίως τουριστικών περιοχών, όπου θέματα όπως η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών και η αξιοπιστία της εφαρμογής είναι καθοριστικής σημασίας.

 

Η απόφαση της Ιδρύματος να επενδύσει στη σύγχρονη τεχνολογία Galaxy βασίζεται στα μοναδικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής, όπως στη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης των τριών χώρων, στη δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας των σημείων πώλησης (PοS) και στη γρήγορη εξυπηρέτηση των τουριστών / πελατών.

 

Την προμήθεια, εγκατάσταση, εκπαίδευση και υλοποίηση του έργου στα καθορισμένα χρονικά όρια πραγματοποίησε ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SingularLogic Cyprus, Infotrend Innovations Co Ltd η οποία έχει έδρα την Κύπρο, ενώ παράλληλα καλύπτει τις αγορές της Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η Infotrend στο πλαίσιο του έργου έχει αναλάβει και την καθημερινή υποστήριξη των 12 χρηστών καθώς και την προετοιμασία της δεύτερης φάσης του έργου που περιλαμβάνει τη μηχανογράφηση των γραφείων της κεντρικής διοίκησης .