Tο www.ClickDelivery.gr είναι χορηγός της νέας σειράς του FOX «Wayward Pines», η οποία ξεκινά παγκοσμίως την προβολή στις 14 Μαΐου 2015 σε 126 χώρες.

ClickDelivery sponsor of WWP-WorldPremierTo ClickDelivery.gr, το site που ξεκίνησε πρώτο το online delivery με πανελλαδική παρουσία, μέσα από ένα δίκτυο 3000 καταστημάτων, θα είναι ο χορηγός της νέας, πολυαναμενόμενης σειράς του FOX, «Wayward Pines», που ξεκινά παγκοσμίως την προβολή στις 14 Μαΐου 2015. Η FOX International Channels (FIC) έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής της νέας παραγωγής του διεθνώς αναγνωρισμένου M. Night Shyamalan, «Wayward Pines» τα νέα επεισόδια της οποίας θα προβάλλονται ταυτόχρονα σε 126 χώρες.

 

Η σειρά, διάρκειας 10 επεισοδίων, θα προβληθεί από το κανάλι FOX που είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, HOL και CYTA Hellas και η ClickDelivery.gr θα είναι ο μοναδικός χορηγός με ειδικά διαμορφωμένα διαφημιστικά τηλεοπτικά σποτ.

 

Η αγωνιώδης και μυστηριώδης πλοκή της σειράς, βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Blake Crouch και ακολουθεί τον Ethan Burke (Matt Dillon), έναν πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών, καθώς φτάνει στη απομακρυσμένη πόλη του Wayward Pines στο Idaho για να διαλευκάνει μια υπόθεση εξαφάνισης δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων. Κάθε βήμα που κάνει ο Ethan προς την αναζήτηση της αλήθειας, είναι ένα βήμα μακριά από τη ζωή όπως τη γνώριζε μέχρι σήμερα ως σύζυγος και πατέρας, ειδικά όταν συνειδητοποιεί πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην γυρίσει ποτέ ζωντανός από το Wayward Pines.

 

Το all-star cast της σειράς συμπληρώνουν οι Terrence Howard, Juliette Lewis, Carla Gugino, Melissa Leo και ο Toby Jones ενώ παραγωγός της σειράς είναι ο M. Night Shyamalan (δημιουργός των επιτυχιών «Η Έκτη Αίσθηση» και «Οιωνός»).

 

Tο ClickDelivery.gr, το πρώτο site για online παραγγελίες φαγητού που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, με 3000 καταστήματα και μοναδικές προσφορές «φροντίζει» για κάθε περίσταση που περιλαμβάνει …φαγητό, καφέ ή γλυκό! Στο σπίτι ή στο γραφείο, καθημερινά, στις γιορτές, στα πάρτι, στα γενέθλια ή σε οικογενειακές συνευρέσεις, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, με φίλους ή και μόνοι, το ClickDelivery.gr, σας παρέχει πολλές επιλογές για να ικανοποιήσετε τις γαστριμαργικές σας επιθυμίες, από νωρίς το πρωί μέχρι και πολύ αργά το βράδυ. Έξυπνα, εύκολα και γρήγορα, με λίγα μόλις κλικ.

 

Οι έντυποι κατάλογοι και οι τηλεφωνικές παραγγελίες αποτελούν παρελθόν, αφού περιορίζουν την γκάμα των επιλογών σας ως προς την ποικιλία και σας επιβαρύνουν τη τσέπη! Κάντε εξ ολοκλήρου on line τις παραγγελίες σας μέσα σε τρία μόλις κλικ, εντελώς δωρεάν και εξοφλείστε με τον παραδοσιακό τρόπο κατά την παράδοση.

 

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή ή μπείτε στο ClickDelivery.gr από το lap top ή το κινητό σας και επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μέσα από μια μεγάλη γκάμα συνεργαζόμενων καταστημάτων !