Η ACS και η Mobile Technology ξεχώρισαν στα φετινά Sales Excellence Awards, κερδίζοντας το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Εξυπηρέτηση Πελατών”.

acs1-thumb-largeΤο Χάλκινο βραβείο της κατηγορίας «Εξυπηρέτηση Πελατών» απέσπασαν από κοινού η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες και η Mobile Technology στα φετινά Sales Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής από τη Μπούσιας Επικοινωνίες, για την υποστήριξη που προσφέρει η Mobile Technology στο σύστημα λειτουργίας συσκευών χειρός PDA της ACS, καθιστώντας την εξαιρετικά ανταγωνιστική και καινοτόμο στον τομέα της.

 

Η ACS, στο πλαίσιο της συνεχής αναβάθμισης των υποδομών και των υπηρεσιών της και με συνολική επένδυση που ξεπέρασε τα €3 εκ., αποτελεί τη μοναδική εταιρεία ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα που έχει ενσωματώσει στη λειτουργία της συσκευές χειρός PDA για τους διανομείς της, εξασφαλίζοντας πλήρη γεωγραφική κάλυψη (99% Πανελλαδικά) των εργασιών της για την ηλεκτρονική διακίνηση των αποστολών της.

 

Η λύση “ACS Mobile” αποτελεί καινοτομία για τα Ελληνικά δεδομένα, καθώς επικοινωνεί με το κεντρικό σύστημα της εταιρείας και μεταφέρει πληροφορίες από και προς αυτό σχετικά με όλες τις αποστολές που διαχειρίζεται, όπως η ηλεκτρονική υπογραφή του Πελάτη στην οθόνη του PDA κατά στην παραλαβή ή παράδοση της αποστολής.

 

Έτσι ο Πελάτης της ACS απολαμβάνει έγκυρη ενημέρωση για την πορεία των αποστολών του, καθώς και άμεση πληροφόρηση για την ακριβή στιγμή της παράδοσης. Παράλληλα, βελτιώνεται η ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνει, καθώς περιορίζεται ο χρόνος ανταπόκρισης και προετοιμασίας των αποστολών του από την ACS.