H Real Consulting επεκτείνει τη συμφωνία ΟΕΜ προκειμένου να συνδέσει τη λύση OneDealer με το SAP Business One, παρέχοντας τους πελάτες της αυξημένες δυνατότητες και αποτελεσματικότητα.

SAP_LogoH Real Consulting Integration & Operations ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τη SAP. Στο πλαίσιο αυτό, η Real Consulting θα ενσωματώσει τη λύση SAP Business One στην εξελιγμένη σουίτα λύσεων OneDealer. Η πλατφόρμα λύσεων OneDealer παρέχει πληθώρα λειτουργιών αξιοποιώντας πλήρως τις τεχνολογίες της Mobile, Cloud και SAP HANA platform.

 

Μέσω της νέας λύσης, η Real Consulting στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες της που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβάνοντας αυξημένες δυνατότητες localization, εδραιωμένες βέλτιστες πρακτικές, διασύνδεση με την εφαρμογή SAP Dealer Business Management, εκτεταμένες δυνατότητες παραμετροποίησης και ένα εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη HTML5 User Interface.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με την SAP, μέσω της οποίας σκοπεύουμε να αναπτύξουμε και να προσφέρουμε καινοτόμες εφαρμογές διεθνούς εμβέλειας. Εφαρμογές που θα υποστηρίξουν τους πελάτες μας προωθώντας την καινοτομία, η οποία με τη σειρά της τροφοδοτεί τα έσοδα και την ανάπτυξη», δήλωσε ο κύριος Αναστάσιος Παπαργύρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Real Consulting. «Παραμένουμε πιστοί στη συνεργασία μας με την SAP, αξιοποιώντας ένα χαρτοφυλάκιο λύσεων στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι οποίες προσφέρουν τεχνογνωσία και καινοτομία και ένα «πλούσιο» προϊόν στους πελάτες μας.»

 

Η Real Consulting έχει αναπτύξει βαθιά γνώση & εξειδίκευση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 2002, σε συνεργασία με τους ηγέτες της βιομηχανίας. Εκτός από τη συνεργασία ΟΕΜ με την SAP, είναι επίσης συνεργάτης της στο πρόγραμμα SAP PartnerEdge. Μέσω της συνεργασίας της με την SAP, η Real Consulting βοηθά τους πελάτες της να αντλήσουν «αξία» μέσα από τις επενδύσεις τους σε προϊόντα της SAP σε ένα προηγμένο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την ΟΕΜ συνεργασία μας με τη Real Consulting”, δήλωσε ο Rodolpho Cardenuto, Πρόεδρος του τμήματος Global Partner Operations της SAP. «Με την πλατφόρμα OneDealer της Real Consulting να αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας της SAP, σε συνδυασμό με τις πλατφόρμες SAP Business One και SAP HANA, αναμένεται να επιτρέψει στους πελάτες του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας, να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους, να ξεκλειδώσουν τη δύναμη των δεδομένων τους από τα back-end συστήματα της SAP, καθώς και να ενεργοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες.»

 

Η Real Consulting έχει ανακηρυχτεί νικητής του βραβείου αριστείας της SAP των συνεργατών EMEA για το 2015 στην κατηγορία “Top OEM”. Έχει λάβει την πιστοποίηση Partner Center of Expertise από τη SAP. Μετά από εκτενή έλεγχο των υπηρεσιών της, η Real Consulting έχει πιστοποιηθεί να προσφέρει υποστήριξη στους πελάτες της, σύμφωνα με τα τρέχοντα τεχνικά και οργανωτικά πρότυπα της SAP, υποστηρίζοντας λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των SAP Business All-in-One, εφαρμογών, analytics και mobile, καθώς και της πλατφόρμας SAP HANA.