Ο μήνας Απρίλιος ξεχωρίζει με το Νova 3Play! Οι συνδρομητές θα απολαύσουν 54 ταινίες -ανάμεσά τους και Α΄τηλεοπτικής προβολής- 58 σειρές, αθλητικά, παιδικά και ιδιαίτερα ντοκιμαντέρ.

NOW YOU SEE MEΤο Πάσχα έρχεται και οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play θα απολαύσουν και τον Απρίλιο ένα πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο. Το Νovalifε παρουσιάζει 54 συναρπαστικές ταινίες, ανάμεσα τους και Α’ τηλεοπτικής προβολής. Οι φανατικοί των σειρών έχουν στη διάθεση τους 54 σειρές στα κανάλια FOX και FOX Life και άλλες 4 στο Novalifε.

Στο θρησκευτικό κλίμα των ημερών μπαίνουν τα θεματικά κανάλια ντοκιμαντέρ, τα οποία παρουσιάζουν εκπομπές στο πνεύμα του Πάσχα. Μέσω των καναλιών Eurosport, οι φίλοι των σπορ θα ταξιδέψουν στην Τιφλίδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών, καθώς επίσης και στο Μαρόκο για την επόμενη στάση του World Touring Car Championship. Επίσης, το Novasports 24 HD συνεχίζει να μεταδίδει δελτία ειδήσεων κάθε μισή ώρα, καθώς και τις εκπομπές «Ώρα των Πρωταθλητών» και «Best of Super League».

 

Στο Novalifε, η Έμιλι Μπλαντ συμπρωταγωνιστεί με τον Κόλιν Φερθ στην ταινία «Η διπλή ταυτότητα του Άρθουρ Νιούμαν», ενώ «Η Συμμορία των Μάγων», αποτελούμενη από τους Τζέσε Άιζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο, Γούντι Χάρελσον και Μόργκαν Φρίμαν, καταφέρνει να ληστέψει τα πιο καλά φυλασσόμενα χρηματοκιβώτια διεθνώς. Η ψυχαγωγία συνεχίζεται με την ιστορία του αγαπημένου «Πινόκιο» που θα συγκινήσει γι ακόμη μια φορά μικρούς και μεγάλους, ενώ η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα είναι, μεταξύ άλλων, φιλοξενούμενη του Λάμπη Ταγματάρχη στο «ΛΑΜΠΑΤΕΡ».

Επίσης, οι φανατικοί των σειρών απολαμβάνουν στο Novalifε βραβευμένες σειρές όπως «Rome» και «Boardwalk Empire». Στο FOX ξεχωρίζει η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς «Sirens» και του πέμπτου κύκλου της πετυχημένης σειράς «White Collar», ενώ το FOX Life υποδέχεται τις νέες σειρές «Red Band Society» και «Those Who Kill».

 

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, το National Geοgraphic Channel αποκαλύπτει «Θαμμένα μυστικά της Βίβλου» και παρουσιάζει «Tα επικίνδυνα ταξίδια των Αποστόλων», μια νέα σειρά που θα αρχίσει να προβάλλεται από τη Μ. Δευτέρα. «Η Βίβλος» ζωντανεύει μέσα από μια επική σειρά του History, ενώ το Discovery Showcase HD εξετάζει «Ποιος σταύρωσε τον Ιησού» και ερευνά μέσα από «Το μυστήριο της Σταύρωσης», τι συνέβη στον Ιησού κατά τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής Του.

Στο κλίμα των ημερών και το Mezzo, που παρουσιάζει live στις 3 και 4 Απριλίου (21:30), δύο θρησκευτικά έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, μέσα από ένα αφιέρωμα του μουσικού καναλιού στον σπουδαίο Γερμανό συνθέτη. Τέλος, οι πασχαλινές διακοπές των μικρών τηλεθεατών θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικές με το πρόγραμμα των καναλιών Boomerang, Nickelodeon και Disney Channel, καθώς και του Disney XD, το οποίο θα εκπέμπει μέχρι τα μεσάνυχτα, από 4 μέχρι 19 Απριλίου.