Απολαύστε εμπειρία οικιακού Broadband! Με τη νέα υπηρεσία VDSL της Wind, θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε τη σύνδεση σας στο ίντερνετ, αποκτώντας 9 φορές υψηλότερες ταχύτητες downloading.

wind VDSLΜια εντελώς νέα εμπειρία οικιακού Broadband που μεταβάλλει το σπίτι στο απόλυτο κέντρο της διασκέδασης, της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας με όλο τον ψηφιακό κόσμο, προσφέρει η WIND στους πελάτες της με την υπηρεσία VDSL.

Η υπηρεσία WIND VDSL είναι διαθέσιμη στους ήδη πελάτες σταθερής WIND ως add –on στο υφιστάμενο πακέτο τους, με μόλις 10€ επιπλέον το μήνα, ώστε να μπορούν να αναβαθμίσουν εύκολα και απλά την εμπειρία σύνδεσης τους στο Internet.
Η υπηρεσία VDSL εγγυάται υψηλές ταχύτητες και αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά σύνδεσης προσφέροντας άριστη σχέση τιμής/ προϊόντος.

 

Μετρήσεις πελατών που βρίσκονται ήδη στο δίκτυο VDSL της WIND έδειξαν κατά μέσο όρο:
-Τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες στο download και στην περιήγηση στο διαδίκτυο
-Τουλάχιστον 9 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες στο upload

 

Οι νέοι πελάτες που ενδιαφέρονται για την υπηρεσία WIND VDSL μπορούν να επιλέξουν το πακέτο που τους ταιριάζει περισσότερο μεταξύ των λύσεων που τους προσφέρει η WIND σταθερή, ώστε να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά τους.

Συνεχίζοντας με σταθερούς ρυθμούς τις επενδύσεις της σε υποδομές, η WIND εισέρχεται δυναμικά στα ευρυζωνικά δίκτυα νέας γενιάς ξεκινώντας με το VDSL. Σήμερα η εταιρεία δίνει πρόσβαση σε υπηρεσίες VDSL σε περισσότερα από 850.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια, ενώ ως το τέλος του έτους περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες θα μπορούν να πάρουν υπηρεσίες VDSL από τη WIND.