Λύσεις ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και τιμολόγησης της Impact επιλέγει η Vivechrom, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση των τιμολογίων και να καταφέρει να μειώσει σημαντικά το κόστος.

new_vivechrom_3Η Vivechrom, μέλος του ομίλου Akzonobel, επέλεξε τις λύσεις της Impact για την υλοποίηση της ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των παραστατικών της, καθώς και της αυτοματοποιημένης αποστολής τους ηλεκτρονικά, αποκομίζοντας μεγάλη διαχειριστική ευελιξία και σημαντική μείωση του κόστους.

Το σύστημα Archiving Connect της Impact επιτρέπει την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση όλων των παραστατικών της Vivechrom, ενώ το διαχειριστικό όφελος για την εταιρεία αυξάνεται ακόμα περισσότερο με την υλοποίηση της επισύναψης των υπογεγραμμένων δελτίων αποστολής ως αποδεικτικά παραδόσεων (proof of delivery), μέσω αυτοματοποιημένων μηχανισμών.

 

Με την υιοθέτηση και της ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω του Paperless Connect, η εταιρεία αποστέλλει αυτοματοποιημένα τα ηλεκτρονικά τιμολόγιά της στους πελάτες που επιθυμεί, απολαμβάνοντας παράλληλα λειτουργικότητες όπως η επιβεβαίωση παραλαβής τους, αλλά και η δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με περισσότερες από 4.000 εταιρείες, που συμμετέχουν στην υπηρεσία και αποτελούν μέλη ενός σύγχρονου επιχειρηματικού δικτύου.

Ο κος. Βασίλης Μπακάλης, Applications Manager της Vivechrom, αναφέρει: «Η εταιρεία μας ερευνά διαρκώς λύσεις με γνώμονα την αυτοματοποίηση διαδικασιών, την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και την οικολογική συνείδηση. Με την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και αποστολή των παραστατικών μας μέσω των λύσεων Connect, επιτυγχάνουμε και τα τρία μαζί στον μέγιστο βαθμό»