Η Epson έδωσε το παρόν με καινοτόμα προιόντα στην 11η διοργάνωση της Photovision. Εντυπωσίασε με το SureLab D7 Studio που εντυπωσιάζει στον τομέα της εκτύπωσης και έχει σχεδιαστεί για φωτογραφία.

d7wstudio_front_lights_onH Epson, πιστή στη δέσμευσή της για παροχή καινοτόμων λύσεων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των επαγγελματιών, και με μακρά εμπειρία στον χώρο της εκτύπωσης, δεν θα μπορούσε να λείπει από την PHOTOVISION 2015 που διεξήχθη στις 20 – 23 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Ειδικότερα, παρουσίασε το εντυπωσιακό SureLab D7 Studio, το νέο αυτοεξυπηρετούμενο drylab που ενσωματώνει την κορυφαία κεφαλή εκτύπωσης MicroPiezo της Epson, σχεδιασμένο για φωτογραφία, photo booths και επαγγελματίες που επιθυμούν την εύκολη και γρήγορη εκτύπωση σε ποικιλία μέσων.

 

Έχει την δυνατότητα ενσωματώσης έως δύο εκτυπωτών στη βάση του και έως έξι πρόσθετων εκτυπωτών D700 σε ζεύγη και προσφέρει μεγάλη ευελιξία με ποικίλα έτοιμα layout και επιλογές για φινιρίσματα, ενώ τα μελάνια UltraChrome HD προσφέρουν μεγάλη τονική γκάμα, με ακρίβεια και αντοχή εκτυπώσεων.

Το «χαρτοφυλάκιο» των επιτυχημένων προιόντων φωτογραφικής εκτύπωσης της εταιρείας συμπλήρωσαν οι SureLab SL-D3000 και SureLab SL-D700, ειδικά σχεδιασμένοι για φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, μήκους έως ένα μέτρο, με τεχνολογία inkjet. Διαθέτουν κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo και τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας μαζί με αυθεντικό μελάνι Epson για καθαρά, ζωντανά αποτελέσματα. Αποτελούν την ιδανική λύση για την εκτύπωση φωτογραφιών, καρτών, αντιγράφων έργων τέχνης και άλλων προϊόντων υψηλής ποιότητας εκτύπωσης, σε υψηλή ταχύτητα και με μικρό κόστος.

 

Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Epson, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον νέο εντυπωσιακό εκτυπωτή μεγάλου φορμά, SC-T5200 MFP, αλλά και την σειρά εκτυπωτών δοκιμίων Stylus Pro. Οι Stylus Pro 4900, Stylus Pro 9900 και Stylus Pro 7890, σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις απαιτήσεις για τις αγορές της εμπορικής φωτογραφίας και των έργων τέχνης, ωστόσο αποτελούν ιδανική και αξιόπιστη επιλογή για την αγορά δημιουργίας δοκιμίων και οπτικού ελέγχου, καθώς αποδίδουν ρεαλιστικά αντίτυπα σε μεγάλη ταχύτητα έως και 40 τ.μ./ώρα.

Τα βλέμματα τράβηξαν και οι εκτυπωτές SureColor SC-F2000 και SureColor SC-F6000, που διευκολύνουν την εκτύπωση σε ποικιλία υλικών, όπως υφάσματα, πλακάκια και άλλα υλικά, με εξαιρετική ευελιξία και ποιότητα που προσφέρει η τεχνολογία PrecisionCore της Epson.

Οι επισκέπτες είχαν επιπλέον την ευκαιρία να δουν τους επιτυχημένους εκτυπωτές ενσωματωμένων δοχείων μελάνης ITS, L800, L850 και L1800 που διευκολύνουν τις φωτογραφικές εκτυπώσεις, με πολύ χαμηλό κόστος, αλλά και να θαυμάσουν το υψηλής ποιότητας scanner V850.