Η LG ηγείται στην αγορά των 21:9 Monitors για 8 τρίμηνα. Με μερίδιο αγοράς άνω του 77%, η σειρά της LG κατέχει την πλειοψηφία των μονάδων που πωλούνται τα τελευταία δύο χρόνια.

LG_219 UltraWide MonitorΤο Διεθνές Ινστιτούτο Πληροφοριών (International Data Corporation – IDC) ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως η LG Electronics (LG) προηγείται στην κατηγορία των monitor IPS 21:9 UltraWide, διατηρώντας την πρώτη θέση στην αγορά για 8 συνεχόμενα τρίμηνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις που διενεργεί το IDC κάθε τρίμηνο για τις πωλήσεις των PC Monitors μέσω της υπηρεσίας ‘Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker’, η LG ηγείται των πωλήσεων στην κατηγορία των monitor 21:9 από το πρώτο τρίμηνο (Q1) του 2013 έως και το τέταρτο τρίμηνο (Q4) του 2014, διασφαλίζοντας συνολικό μερίδιο αγοράς κοντά στο 80 τοις εκατό.

 

Η ανώτερη ποιότητα σχεδιασμού και εικόνας των monitor IPS 21:9 UltraWide Monitor UM95 της LG έχει επιπλέον αναγνωριστεί από την Intertek, τον TUV και τα UL. Επιπλέον, έχει διακριθεί με Βραβείο Plus X και την πιο υψηλή βαθμολογία από το PRAD, μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές της Γερμανίας για την αξιολόγηση των οθόνων και ονομάστηκε ‘Best Photo Monitor’ από την Technical Image Press Association (TIPA).
Τα 21:9 UltraWide monitors της LG έχουν σχεδιαστεί με βάσει τις μοναδικές ανάγκες των καταναλωτών. Οι επαγγελματίες των γραφικών τεχνών καθώς και οι multimedia editors, εκτιμούν την καθαρότητα της εικόνας, την ακρίβεια των χρωμάτων και τα χαρακτηριστικά που αυξάνουν την παραγωγικότητα των μοντέλων monitor 21:9 της LG.

 

LG_219 UltraWide Monitor_2Η εκτεταμένη IPS οθόνη, αξιοποιεί τnν ολοένα και πιο δημοφιλή αναλογία διαστάσεων 21:9, καθώς επίσης και την εκπληκτική UltraWide QHD ανάλυση. Τα monitor της LG επίσης υποστηρίζουν διάφορες εναλλακτικές συνδεσιμότητας όπως το Thunderbolt™ 2, το οποίο προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 20Gbps, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια επεξεργασίας φωτογραφίας μεγάλου μεγέθους και αρχείων video. Τέλος, τα monitor UltraWide μπορούν να ‘απεικονίσουν’ πάνω από το 99 τοις εκατό του χρωματικού χώρου sRGB και επιτρέπουν τo calibration του hardware της οθόνης μέσω του λογισμικού True Color Finder της LG και του ενσωματωμένου calibrator, αποδίδοντας σαφήνεια και χρώμα.

 

Στη φετινή CES 2015 η LG παρουσίασε μία διευρυμένη γκάμα νέων μοντέλων UltraWide monitors, όπως το 21:9 UltraWide Gaming Monitor τεχνολογίας AMD FreeSync, το πρώτο παγκοσμίως κυρτό monitor 34 ιντσών 21:9 με επεκτεινόμενη οθόνη, το 21:9 Curved UltraWide Multi-Display και το Digital Cinema 4K Monitor για εκπληκτικά χρώματα και μεγάλη ευκρίνεια.
Οι καινοτόμες τεχνολογίες, οι κορυφαίες επιδόσεις και ο υψηλού επιπέδου σχεδιασμός της σειράς monitor 21:9 UltraWide, κατέστησαν την LG ηγέτη στην αγορά για 2 συνεχόμενα χρόνια, υπογραμμίζοντας τη δυνατότητά της να προσφέρει οθόνες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών, αλλά και των ειδικών του κλάδου.