H Άνοιξη μέσα από τη ψυχαγωγία Νova 3Play! Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα απολαύσουν τουλάχιστον 70 ταινίες -ανάμεσά τους και Α’ προβολής- 50 σειρές, αθλητικά, παιδικά και ντοκιμαντέρ.

Redbud_Day32 (608 of 364).cr2Μοναδικό θέαμα θα απολαύσουν το Μάρτιο οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play. Το κινηματογραφικό περιεχόμενο του Novalifε περιλαμβάνει 70 συναρπαστικές ταινίες, ανάμεσα τους και Α’ προβολής. Οι φανατικοί των σειρών έχουν στη διάθεση τους 48 σειρές στα κανάλια FOX και FOX Life και άλλες 2 στο Novalifε. Οι φίλοι των σπορ θα απολαύσουν στιγμιότυπα από το World Rally Championship στο Motors ΤV, τα μεγάλα ονόματα της ρυθμικής γυμναστικής στους αγώνες FIG World Cup από τα κανάλια Eurosport, ενώ μέσα από το Novasports 24 HD, μεταδίδονται δελτία ειδήσεων κάθε μισή ώρα, συνεντεύξεις Τύπου, στατιστικά, live scores, καθώς και οι εκπομπές «Ώρα των Πρωταθλητών» και «Best of Super League».

Στο Novalifε, ένα δυνατό έρωτα γνωρίζουν ο Μπεν Αφλεκ και η Όλγα Κουριλένκο στην ταινία «Μέχρι το θαύμα», ενώ από το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova θα προβληθούν επίσης, μεταξύ άλλων οι περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας «Οι Εκδικητές» με τους Ρέιφ Φάινς, Ούμα Θέρμαν και Σον Κόνερι και «Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων», με τον Νίκολας Χουλτ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και συμπρωταγωνιστή του τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. Στο FOX ξεχωρίζει η πρεμιέρα της νέας σειράς δράσης «Marvel’s Agent Carter» με πρωταγωνίστρια την Hayley Atwell, γνωστή από τις ταινίες «Captain America», ενώ στο FOX Life επιστρέφουν με τους νέους τους κύκλους οι σειρές «Modern Family», «Last Man Standing» και «Project Runway».

Στις ψυχαγωγικές εκπομπές του Novalifε, η Ναταλία Δραγούμη φιλοξενεί το Μάρτιο στην εκπομπή «Are you talking to ΜUΜ?» την Κατερίνα Γερονικολού και την Ταμίλα Κουλίεβα, ενώ ο Γιάννης Κότσιρας θα είναι ένας από τους φιλοξενούμενους του Λάμπη Ταγματάρχη στο «ΛΑΜΠΑΤΕΡ». Επίσης, συνεχίζεται το «Lifεtime» με τους Δημήτρη Κουρούμπαλη και Κατερίνα Γερονικολού με άρωμα Hollywood, νέα από τη διεθνή και εγχώρια showbiz, αλλά και παρουσίαση των καλύτερων επιλογών προγράμματος απ’ όλα τα κανάλια της Nova. Στιγμές ευεξίας χαρίζει επίσης το Novalifε στους συνδρομητές Nova 3Play, μέσω της πρωινής καθημερινής εκπομπής «Fitness Time».

Μια μεγάλη γκάμα θεματικών καναλιών ντοκιμαντέρ έχουν επίσης στη διάθεση τους οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play. Το Μάρτιο, ξεχωρίζει το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ «Killing Jesus» του National Geographic Channel, που λίγο πριν το Πάσχα διεισδύει στη ζωή του Ιησού, εξιστορώντας τα συγκλονιστικά πολιτικά και ιστορικά γεγονότα που έκαναν αναπόφευκτο το θάνατο του και άλλαξαν τον κόσμο για πάντα. Επίσης, τα κανάλια Nat Geo Wild και Nat Geo Wild HD παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στην «Άγρια Σρι Λάνκα». Πλούσιο είναι το περιεχόμενο και για τους μικρούς τηλεθεατές, με αγαπημένους ήρωες στα κανάλια Boomerang, Disney Channel, Disney XD και Nickelodeon.