Πέρα από την κομψή εμφάνιση του, το Χperia E4g της Sony θα σας ενθουσιάσει με την εξαιρετική διάρκεια “ζωής” της μπαταρίας και τη γρήγορη σύνδεση 4G LTE που προσφέρει υψηλή ταχύτητα για ενημέρωση και ψυχαγωγία εν κινήσει.

02_Xperia_E4g_Black_GroupΗ Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) παρουσίασε πριν λίγες ημέρες το Xperia™ E4, το προσιτό, εύκολο στη χρήση smartphone με εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας και την ποιοτική σχεδίαση της Sony. Σήμερα, η Sony παρουσιάζει  το συναρπαστικό smartphone Xperia™ E4g, το οποίο προσφέρει την ίδια ευκολία στη χρήση και την ισχυρή απόδοση μπαταρίας μαζί με γρήγορη σύνδεση 4G LTE.

«Το Xperia E4 ήρθε για να προσφέρει πολλά από τα premium χαρακτηριστικά που περιμένει το κοινό από τη Sony  στις συσκευές χαμηλού κόστους. Το Xperia E4g προσφέρει την ίδια ποιότητα και ευκολία χρήσης αλλά και γρήγορη συνδεσιμότητα 4G LTE», ανέφερε ο Tony McNulty, Vice President, Value Category Business Management στη Sony Mobile Communications. «Με απλές ρυθμίσεις και ασυναγώνιστη μπαταρία διάρκειας 2 ημερών, πιστεύουμε πως και τα δύο μοντέλα παραδίδουν υψηλή αξία σε εκείνους που ζητούν την premium τεχνολογία της Sony και τις εμπειρίες που είναι συνδυασμένες με τις high-end συσκευές».


Ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε αμέσως χάρη στις εύκολες και γρήγορες ρυθμίσεις


Το Xperia E4g έχει σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε και να απολαύσετε το νέο σας smartphone από τη στιγμή που θα το βγάλετε από το κουτί. Για όσους είναι νέοι στα Xperia, η μετάβαση από άλλες Android, Windows ή BlackBerry συσκευές είναι πολύ γρήγορη και εύκολη. Η εφαρμογή Xperia Transfer, σας επιτρέπει να μεταφέρετε επαφές, φωτογραφίες, σελιδοδείκτες, εφαρμογές, μουσική, μηνύματα  και πολλά περισσότερα με ασφάλεια, χωρίς δυσκολία και χωρίς να ανησυχείτε μήπως χάσετε κάτι σημαντικό.

Η φωτογραφία με το smartphone γίνεται ευκολότερη, με την λειτουργία Auto Scene Recognition, που αναγνωρίζει αυτόματα και βελτιώνονει τις ρυθμίσεις λήψης για έως και 52 σενάρια για τέλειες φωτογραφίες όπου κι αν βρίσκεστε. Και με την συνδεσιμότητα μέσω NFC μπορείτε να μοιραστείτε τις εικόνες σας εύκολα με μόνο ένα άγγιγμα.

Το Xperia E4g διαθέτει το μινιμαλιστικό σχεδιασμό της Sony αλλά και το νέο περιβάλλον διεπαφής Simple Home, που παρέχει μεγαλύτερα εικονίδια και όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές στην ίδια οθόνη και τακτοποιεί αυτές που δεν χρειάζεστε συχνά σε φακέλους – ιδανικό αν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας για συγκεκριμένες λειτουργίες.


Ό,τι περιμένετε από την ποιότητα σχεδιασμού της Sony


Το Xperia E4g είναι ακόμα μια συσκευή Sony με στρογγυλεμένο και δυνατό σχεδιασμό, ιδανική για χρήση με το ένα χέρι. Διαθέσιμη σε κλασσικό μαύρο και λευκό χρώμα, το Xperia E4g διατηρεί τη διαχρονική μορφή του Xperia: κουμπί έναρξης κομμένο με ακρίβεια, ανάγλυφο γυαλιστερό λογότυπο, δακτύλιο κάμερας από ανοξείδωτο χάλυβα και οθόνη ανθεκτική στις γρατζουνιές είναι μερικά από τα premium χαρακτηριστικά της συσκευής.


Σχεδιασμένο για ταχύτητα: 4G LTE, μπαταρία διάρκειας δύο ημερών και τετραπύρηνος επεξεργαστή 1.5 GHz


Το Xperia E4g διαθέτει 4G LTE, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε γρηγορότερη λήψη αρχείων και πληροφοριών, να βρείτε το δρόμο σας χρησιμοποιώντας τους χάρτες, να διαβάσετε και να στείλετε email, να στείλετε φωτογραφίες σε φίλους και στην οικογένειά σας σε δευτερόλεπτα και να απολαύσετε streaming μουσικής εν κινήσει χωρίς διακοπές.

Τα τελευταία smartphones της Sony είναι αναγνωρισμένα για την ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Xperia E4g δεν αποτελεί εξαίρεση, διαθέτοντας ισχυρή μπαταρία 2300mAh που σας προσφέρει μέχρι δύο ημέρες χρήση1, εξαλείφοντας την ανάγκη για συχνή φόρτιση. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε με ένα κλικ το STAMINA Mode για να ρυθμίσετε τη διαχείριση της μπαταρίας ενώ με το Ultra STAMINA Mode μπορείτε να κρατήσετε ενεργές τις βασικές λειτουργίες της συσκευής σας για μια εβδομάδα.

Υποστηρίζοντας τις γρήγορες επιδόσεις, το Xperia E4g διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz, που σας επιτρέπει να λειτουργείτε πολλαπλές εφαρμογές, να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να παρακολουθείτε βίντεο ταυτόχρονα.


Το Xperia E4g θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο, συμπεριλαμβανομένης και έκδοσης Dual SIM.