Η ώρα των Όσκαρ έφθασε με τα κανάλια του Novacinema να προβάλλουν ζωντανά…  την 87η τελετή απονομής. Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου ετοιμαστείτε να απολαύσετε σε live μετάδοση τους σταρ του Hollywood.

NEIL PATRICK HARRISΗ μεγάλη στιγμή για το κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός του Hollywood έφθασε για 18η χρονιά στα κανάλια Novacinema, με οικοδεσπότη τον Neil Patrick Harris. Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Νοva θα παρακολουθήσουν σε αποκλειστική live μετάδοση όλους τους αστέρες του Hollywood να παρελαύνουν από το κόκκινο χαλί, διεκδικώντας στη συνέχεια το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο για τις ερμηνείες τους στη μεγάλη οθόνη.

Οι live μεταδόσεις θα ξεκινήσουν στις 00:30 στο E! Entertainment, με τις αφίξεις των stars στο κόκκινο χαλί. Τη σκυτάλη θα πάρουν στη συνέχεια τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, όπου οι σχολιαστές της βραδιάς, Πόλυ Λυκούργου και Γιώργος Κρασσακόπουλος θα σχολιάσουν το pre-show στις 02:00 και την 87η τελετή απονομής στις 03:30. Παράλληλα, οι συνδρομητές των Novacinema θα έχουν τη δυνατότητα εναλλακτικής παρακολούθησης με φυσικό ήχο, μέσα από την οθόνη της οσκαρικής ζώνης Nova Stars.

Συνεχίζοντας τη μεγάλη αναδρομή σε ταινίες που έλαμψαν στα Βραβεία Όσκαρ, από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα, η οσκαρική ζώνη Nova Stars θα χαρίσει ένα 24ωρο non-stop υπερθέαμα από τις 21 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, με βραβευμένες και υποψήφιες ταινίες απ’ όλες τις δεκαετίες. Μεταξύ άλλων, θα προβληθούν οι παραγωγές «12 Χρόνια Σκλάβος», «Οδηγός Διαπλοκής», «Εβίτα», «Ο διάβολος φοράει Prada», «Η κλέφτρα των βιβλίων», «Moulin Rouge!» και «Ψυχρά κι Ανάποδα».

Σημειώνεται ότι 25 ταινίες που θα προβληθούν σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια Novacinema, εξασφάλισαν 74 υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία. Η 87η τελετή απονομής θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, στις 07:30 από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD (με ελληνικό σχολιασμό), καθώς επίσης και στις 20:30 (με ελληνικούς υποτίτλους). Επίσης, θα είναι διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.