H εταιρεία Orthology Ltd ανακοινώνει τη διάθεση της νέας έκδοσης 14 του 2X Remote Application Server στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Πρόκειται για μια οικονομικά αποδοτική λύση για εφαρμογή και διαχείριση Private Cloud υποδομών.

orthologyltd-57159-Orthology-New-LogoH εταιρεία Orthology Ltd, ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας 2X Software, προσφέρει τη νέας έκδοσης 14 του 2X Remote Application Server στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Ο 2X ApplicationServer είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για εύκολη εφαρμογή και διαχείριση Private Cloud υποδομών. Εγκαθιστά εικονικές επιφάνειες εργασίας και εφαρμογές Windows, που φιλοξενούνται σε hypervisors, όπως Microsoft Hyper-V, Citrix Xen, VMware, vSphere και άλλα, σε οποιαδήποτε απομακρυσμένη συσκευή mobile ή desktop και επιτρέπει την πρόσβαση με όνομα χρήστη, group, διεύθυνση IP ή MAC.

 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του 2X ApplicationServer έχουν ως ακολούθως:

 

– Προσθήκη ενός πρωτοποριακού δικτύου εξισορρόπησης του φόρτου για τη διαχείριση των εισερχόμενων συνδέσεων
– Βελτιωμένη διαδικασία εγκατάστασης του client και αυτόματη διαμόρφωση του
– Βελιτωμένη αξιοπιστία για τις RDP συνδέσεις
– Φιλικό firewall και απλούστευση της διαχείρισης της επιφάνειας εργασίας και ανανεωμένο GUI
– Βελτιωμένη εκτύπωση για κινητές συσκευές (Android, iOS, HTML5 Gateway, Chrome App).
– Enterprise administrator monitoring: επιτρέπει στους διαχειριστές να εντοπίζουν την πρόσφατη δραστηριότητα για τις ρυθμίσεις και τα αντικείμενα, όπως οι τερματικοί server, οι πολιτικές κ.τ.λ
– Ολοκληρωμένη υποστήριξη του Internet Protocol version 6

 

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη από την Orthology στους χρήστες του 2X RAS με ενεργό SMA, το οποίο προσφέρει υποστήριξη και δωρεάν εκδόσεις στους χρήστες των προγραμμάτων. Οι χρήστες προηγούμενων εκδόσεων θα πρέπει να προμηθευτούν την ανανέωση και τους νέους κωδικούς της εγκατάστασης.