Η BenQ λανσάρει νέες λύσεις ασύρματης προβολής που περιλαμβάνουν αξεσουάρ για ένα εύρος εφαρμογών επαγγελματικής, εκπαιδευτικής και ψυχαγωγικής χρήσης. Δείτε τη νέα σειρά προϊόντων της BenQ.

wifiΗ CPI παρουσιάζει τις λύσεις της BenQ, παγκοσμίου ηγέτη στην αγορά των DLP βιντεοπροβολεών οι οποίες περιλαμβάνουν μια σειρά από νέα αξεσουάρ, σχεδιασμένα να υποστηρίζουν ασύρματη προβολή για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών για επαγγελματική, εκπαιδευτική αλλά και ψυχαγωγική χρήση.

 

Η σειρά αξεσουάρ της BenQ διαθέτει:

 

Το Wireless Full HD Kit για ασύρματη κάλυψη έως 30 μέτρα και εκπομπή βίντεο απαλλαγμένη από παρεμβολές και καθυστερήσεις. Με το εξάρτημα αυτό μπορείτε να απολαμβάνετε ασυμπίεστη ποιότητα εικόνας 1080p Full HD και ανώτερη ηχητική απόδοση, από ένα δωμάτιο σε άλλο χωρίς ενοχλητικά καλώδια.

 

qcastΤο QCast Dongle είναι η ιδανική λύση ασύρματης προβολής για αίθουσες διδασκαλίας. Όλο και περισσότεροι εκπαιδευτικοί και μαθητές χρησιμοποιούν συσκευές όπως Apple iPad και Android tablet μέσα στην τάξη. Το QCast donlge επιτρέπει, μέσω λειτουργίας mirroring την ασύρματη προβολή, σε μεγάλη οθόνη, περιεχομένων που εμφανίζονται στις οθόνες υπολογιστών και έξυπνων συσκευών, ενισχύοντας έτσι τη δημιουργική και διαδραστική διδασκαλία και μάθηση

 

quick wirelessΤο Quick Wireless Kit προσφέρει γρήγορη αυτόματη σύνδεση για ασύρματη προβολή επαγγελματικών παρουσιάσεων, χωρίς φασαρίες, χωρίς καλώδια και χωρίς ανάγκη λήψης πρόσθετων εφαρμογών λογισμικού στο PC ή στο notebook του παρουσιαστή.