Σε δωρεάν έκδοση του συνδρομητικού BizeGate προχωρά η REGATE μέσα από μια ειδική έκδοση του συστήματος αυτοματοιποίησης πωλήσεων, καθώς υπάρχουν εταιρείες που διστάζουν να επενδύσουν στην τεχνολογία.

REGATEΗ REGATE παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate, η οποία διατίθεται δωρεάν για απεριόριστο αριθμό χρηστών ανά εταιρεία. Το BizeGate On Demand Free απευθύνεται στις επιχειρήσεις που ακόμα και σήμερα διστάζουν να επενδύσουν στην τεχνολογία για να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες τους.

Σκοπός του πακέτου αυτού είναι να δώσει στους πωλητές την βασική πληροφορία που χρειάζονται για να λειτουργήσουν στο πεδίο, αλλά ταυτόχρονα να χτίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών στη νέα τεχνολογία. Το δωρεάν BizeGate On Demand μπορεί να λειτουργήσει στα smartphones που διαθέτει σήμερα η εταιρεία ενώ δεν απαιτείται αγορά άλλου εξοπλισμού (servers, PCs, κλπ).
Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215.55.17.050 ή στο e-mail: sales@regate.gr. Για πληροφορίες μέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.