Σις λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Retail@Link, μέλος της Entersoft, καταφεύγει η ΚΑΪΣΣΑ Α.Ε.B.Ε., έχοντας ως σκοπό να αυτοματοποιήσει τη διαχείρηση φορολογικών παραστατικών και να γίνει πιο ευέλικτη ως προς το σύστημα πελατών της.

ΚΑΪΣΣΑΗ ΚΑΪΣΣΑ Α.Ε.B.Ε. επέλεξε τις ολοκληρωμένες λύσεις e-Invoicing της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), με στόχο την αυτοματοποίηση της διαχείρισης των φορολογικών παραστατικών της, από την έκδοση & την αποστολή, μέχρι την αρχειοθέτηση και την καταχώρησή τους στα συστήματα των πελατών της.

Η ΚΑΪΣΣΑ Α.Ε.B.Ε., η πρωτοπόρος ελληνική επιχείρηση με ηγετική παρουσία στην αγορά των επιτραπέζιων παιχνιδιών στρατηγικής από το 1985 και περισσότερα από 20 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, επέλεξε τις λύσεις R@L e-invoicing Paperless & EDI της Retail@Link, αρχικά, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την αλυσίδα Public και με απώτερο στόχο τη γρήγορη επέκταση στο σύνολο των εμπορικών της συνεργατών, εκμεταλλευόμενη το ευρύ συνδεδεμένο δίκτυο ηλεκτρονικής τιμολόγησης του εξειδικευμένου παρόχου της.

Με τις επιλεγμένες λύσεις, η εταιρεία καταργεί με ασφάλεια και νομιμότητα το χαρτί σε ολόκληρη τη γραμμή τιμολόγησης, αυτοματοποιώντας και επιταχύνοντας τις λειτουργίες λογιστηρίου και μειώνοντας δραστικά, από την πρώτη μέρα εφαρμογής, το κόστος που προκύπτει από την χάρτινη διαδικασία.

Όπως δηλώνει ο κ Πέτρος Κολυβάς, Διευθύνων Σύμβουλος στην ΚΑΪΣΣΑ AEBE: «Γνωρίζοντας την εμπειρία της Retail@Link στην ηλεκτρονική τιμολόγηση και το EDI, επιλέξαμε τις ολοκληρωμένες λύσεις της, με στόχο να επιταχύνουμε τις διαδικασίες μας, αυτοματοποιώντας την τιμολόγηση & αρχειοθέτηση των παραστατικών μας, καθώς επίσης προσφέροντας αντίστοιχα πλεονεκτήματα στις εμπορικές μας σχέσεις μέσω της αυτοματοποίησης της καταχώρησής τους στα πληροφοριακά συστήματα των πελατών μας. Πιστεύουμε, ότι αμοιβαία ωφέλιμες συνεργατικές λύσεις όπως αυτές που επιλέξαμε, ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά μας και μας επιτρέπουν να κινούμαστε ταχύτερα και με λιγότερο λειτουργικό «βάρος».»