Ως κορυφαία στη λύση ανθρώπινου δυναμικού στο Cloud “Talent Management Suites” κρίθηκε η SAP που αναδείχθηκε ο top προμηθευτής στο Leaders Quadrant της Gartner. Κριτήριο ήταν η η ικανότητα εκτέλεσης και ολοκλήρωσης οράματος.

SAP_logo 2011H SAP αναδείχτηκε κορυφαίος προμηθευτής στο Leaders Quadrant της Gartner για τη λύση ανθρωπίνου δυναμικού στο Cloud “Talent Management Suites”. Η έκθεση αξιολόγησε σε παγκόσμιο επίπεδο τις Cloud λύσεις της SuccessFactors, με κριτήριο την «ικανότητα εκτέλεσης» και «ολοκλήρωσης οράματος».

Η Gartner ορίζει τους ηγέτες του Magic Quadrant, ως εκείνους που καθορίζουν την αλλαγή οράματος στην αγορά βοηθώντας τους ηγέτες του Ανθρώπινου Δυναμικού να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους μέσω της λύσης Talent Management.

Η SAP αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του οράματος, βοηθώντας τους οργανισμούς να αυξήσουν την δέσμευση των εργαζομένων τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις των επιχειρήσεων τους με ηγετικές λύσεις, όπως την πρόσφατη κυκλοφορία του SuccessFactors Presentations, το οποίο προσφέρει μία εντελώς νέα και καινοτόμο προσέγγιση για τη διαχείριση κορυφαίων ταλέντων.

Παράλληλα, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να συνδέουν τις λειτουργίες διαχείρισης ταλέντων με όλες τις διαδικασίες και αναλύσεις του HR, σε συνδυασμό με το εύρος των δυνατοτήτων του portfolio λύσεων της SuccessFactors.

Για την έκθεση μπορείτε να ανατρέξετε εδώ: www.successfactors.com/en_us/lp/2014-gartner-magic-quadrant.html