Απολαύστε αγαπημένες ταινίες σε 3D προβολή, κάθε Κυριακή στις 19:00, στο κανάλι του Novacinema. Μέσα στο Φεβρουάριο έρχονται δυο blockbusters σε Α’ τρισδιάτατη προβολή, το «Φωτιά πάνω από την Πομπηία» και το «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα».

Captain America-The Winter Soldier 3DΔύο εξαιρετικά blockbusters έρχονται τον Φεβρουάριο, σε Α’ τρισδιάστατη προβολή, μέσω Nova 3D. Οι κυριακάτικες προβολές αρχίζουν την 1η Φεβρουαρίου με «Φωτιά πάνω από την Πομπηία», μια περιπέτεια με πρωταγωνιστές τον Κίφερ Σάδερλαντ και τον Κιτ Χάρινγκτον, γνωστός για το ρόλο του Τζον Σνόου στο «Game of Thrones». Στις 15/2, ο δυναμικός Κρις Έβανς υποδύεται το ρόλο ενός υπερ-ήρωα της Marvel, στην blockbuster περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα».

Στις 8/2, έρχεται μέσω Nova 3D η περιπέτεια φαντασίας «Τζακ, ο κυνηγός γιγάντων», στην οποία η παλιά κόντρα μεταξύ ανθρώπων και γιγάντων έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, όταν ο νεαρός αγρότης Τζακ ανοίγει κατά λάθος την πύλη που χωρίζει τους δύο κόσμους. Οι τρισδιάστατες προβολές του Φεβρουαρίου, που παρακολουθούν αποκλειστικά οι συνδρομητές των Novacinema, ολοκληρώνονται στις 22 του μήνα με την animation παραγωγή «Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους», που χαρίζει φαντασία και περιπέτεια.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!