To iQ Backup προσφέρει ευελιξία, αρθρωτή επεκτασιμότητα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας και έρχεται από την IQ Solutions για να λύσει τα “χέρια” όσων σύγχρονων εταιρειών αναζητούν επέκταση χωρητικότητας.

IQ_Solutions_logoH IQ Solutions, εξειδικευμένος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας, ανακοίνωσε το iQ Backup: τη νέα, ευέλικτη πλατφόρμα διαχείρισης backup που παρέχει δυναμική επέκταση της χωρητικότητας και την ευελιξία που αναζητούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, χωρίς την προϋπόθεση απόκτησης νέου εξοπλισμού.
Σχεδιασμένο για να προσφέρει ευελιξία αλλά και αυξημένη ασφάλεια, τo iQ Backup δημιουργεί αυτόματα αντίγραφο ασφαλείας σε απομακρυσμένο σημείο (off-site), με δυνατότητα συγχρονισμού δεδομένων σύμφωνα με την πολιτική της κάθε επιχείρησης ή οργανισμού.

 

Επίσης παρέχει:
-Υψηλού επιπέδου ασφάλεια με χρήση πιστοποιητικών που συνάδουν με τα διεθνή πρότυπα και τις αυστηρές εσωτερικές πολιτικές των επιχειρήσεων
-Pay-as-you-Go: Δυνατότητα αρθρωτής επέκτασης, όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες της επιχείρησης
-Παραμετροποίηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες κάθε επιχείρησης.
«Για αρκετές επιχειρήσεις, το backup είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία, προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να υπάρχει «μια διαδικασία για όλους», σχεδιάσαμε μια λύση που προσφέρει παραμετροποίηση, ασφάλεια εκεί που τη χρειάζεται ο πελάτης, ενώ παράλληλα μεγαλώνει όσο μεγαλώνει και η επιχείρηση και οι ανάγκες της», δήλωσε ο Πάρης Παπαναστασίου, διευθυντής Πωλήσεων της IQ Solutions. «Το iQ Backup είναι μια σύγχρονη επιλογή που προσφέρει απόλυτη ευελιξία και άριστη απόδοση στη σχέση υπηρεσίας/κόστους, χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η ασφάλεια.»
Το iQ Backup προσφέρεται από την IQ Solutions με υποστήριξη 24×7 και είναι άμεσα διαθέσιμο στην αγορά.