Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Black Sails», 48 ώρες μετά την Αμερική, στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Ετοιμαστείτε για τη βραβευμένη με ΕΜΜY σειρά από τις 26 Ιανουαρίου.

Black Sails 2 2015Ο Captain Flint επιστρέφει τον Ιανουάριο στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. O δεύτερος κύκλος της σειράς περιπέτειας «Black Sails», που φέρει μεταξύ άλλων, την υπογραφή του Michael Bay, σκηνοθέτη της σειράς ταινιών «Transformers», κάνει πρεμιέρα στις 26 του μήνα στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική. H βραβευμένη με ΕΜΜΥ σειρά, θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:00, ενώ θα είναι διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του σκληρού πειρατή Captain Flint, υποδύεται ο ηθοποιός Toby Stephens. Στην πρεμιέρα του δευτέρου κύκλου, ο Captain Flint και ο John Silver πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να επιβιώσουν. Στο μεταξύ, ο Captain Charles Vane απολαμβάνει τη νέα του θέση στο νησί, ενώ η Eleanor έρχεται αντιμέτωπη με νέα απειλή.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα 8 επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς, σ’ ένα συναρπαστικό μαραθώνιο που θα προβληθεί το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 16:45 και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στις 17:05, στο Novacinema 3.