Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Κωτσόβολου ανοίγει νέες πόρτες στους ψηφιακούς καταναλωτές. Πια το e-shopping γίνεται σε real time και πιο εύκολο από ποτέ.

kotsovolos.grΗ έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων επιφύλαξε μία έκπληξη σε όλους τους ψηφιακούς καταναλωτές με το www.kotsovolos.gr να εμφανίζεται πλέον με νέο πρόσωπο, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία και τις επιλογές αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Νο1 Αλυσίδας Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών.

To ανανεωμένο Kotsovolos.gr χαρακτηρίζεται από τη νέα εμπειρία αγορών με καλύτερο και πιο απλοποιημένο «αγοραστικό ταξίδι» για τον επισκέπτη. Επιπλέον, το ανανεωμένο Kotsovolos.gr προσφέρει βελτιστοποιημένη τη δυνατότητα Collect@Store που δίνει τη ευκαιρία στον e-shopper να δεσμεύσει real time εύκολα και γρήγορα το προϊόν που επιθυμεί και να το παραλάβει σε ένα από τα 70 καταστήματα της αλυσίδας που τον εξυπηρετεί. Τέλος, στις δυνατότητες πληρωμής όπως μετρητά, πιστωτική κάρτα και αντικαταβολή προστίθεται το μοναδικό πλάνο δόσεων της Κωτσόβολος.

Επιπρόσθετα, ο χρήστης του kotsovolos.gr χάρη στην εύκολη αναζήτηση, μπορεί με μια κίνηση να βρει ολοκληρωμένες παρουσιάσεις προϊόντων, αξιολόγηση αυτών από άλλους χρήστες, να τα συνδυάσει με έξυπνες αγορές και να δημιουργήσει γρήγορα μία εύχρηστη wish list, που θα βοηθήσει στην τελική επιλογή των προϊόντων πριν την αγορά.

Όλα τα πλεονεκτήματα του νέου Kotsovolos.gr συνοδεύονται από τη σταθερά κορυφαία ασφάλεια συναλλαγών που εξασφαλίζεται με τη χρήση των τελευταίων διεθνών προτύπων και τη σφραγίδα εγγύηση των Norton Secured, McAffee Secure, Mastercard SecureCard και Verified by Visa.

Οι επισκέπτες του δημοφιλούς ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν ήδη αξιολογήσει θετικά το νέο website στην πλατφόρμα της Revoo, με το 98% να δηλώνει ότι θα επαναλάμβανε καινούρια αγορά από το νέο e-shop.

Με αφορμή τo λανσάρισμα του νέου kotsovolos.gr, o κ. Φιλήμων Ρούκας, E-Commerce Commercial Manager της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Το ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, αποτελεσματικότερες αναζητήσεις και ακόμα περισσότερες λύσεις για προϊόντα και υπηρεσίες. Θέλουμε να φέρουμε την άριστη εμπειρία εξυπηρέτησης των καταστημάτων Κωτσόβολος στο σπίτι, τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή όλων των πελατών μας και πιστεύω ότι με αυτή την αναβάθμιση το έχουμε πετύχει καλύτερα από ποτέ. Δεν μένει παρά να το διαπιστώσουν και μόνοι τους οι χρήστες με μια επίσκεψη στο νέο Kotsovolos.gr».