To Galaxy Note 4 αναβαθμίζεται και κερδίζει τις εντυπώσεις με τη Samsung να παρουσιάζει τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 810.

samsung galaxy 4Το Galaxy Note 4 γίνεται ταχύτερο και υπόσχεται καλύτερη απόδοση μέσω ενός ενσύρματου επεξεργαστή που φέρει το όνομα Snapdragon 810. H καινούρια έκδοση θα βγει στην αγορά μέσα στο 2015, με  τη Samsung να υποστηρίζει ότι το Galaxy 4 θα αποτελεί την πρώτη φορητή συσκευή που θα «κουβαλάει» το νέο επεξεργαστή.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα τσιπ -διάδοχος του Qualcomm 805- που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα περιλαμβάνεται στο κουτί του τηλεφώνου. Η νέα συσκευή θα χαρίσει την ευκαιρία στο phablet να μεταφέρει ασύρματα βίντεο των 4Κ ή να παίζει game που θυμίζουν ποιότητα… κονσόλας.

Βέβαια, μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και ως pc εντός του σπιτιού.Αξίζει να αναφερθεί ότι θα ακολουθείται από μεγαλύτερες ταχύτητες LTE, αφού θα τρέχει με 4G LTE-A, δηλαδή ταχύτητα έως και τέσσερις φορές πιο γρήγορη από ό,τι η κλασσική LTE.

Πάντως, στις κριτικές των ειδικών του Mashable, το Galaxy Note 4 κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου Android τηλεφώνου της αγοράς, και όχι άδικα, χάρη στις ζωντανές εικόνες, τον ταχύτατο χρόνο απόκρισης και τη μεγάλη οθόνη που προσφέρει το πιο άνετο multi-tasking της εποχής.