Μία ακόμη διάκριση για τον όμιλο ANT1, ο οποίος αυτή τη φορά βραβεύτηκε στα Ermis Awards της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδας.


ant1_newlogoΤην Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο θέατρο Παλλάς πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 23 απονομή των βραβείων του θεσμού. Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση του χώρου, όπου ανάμεσα σε περισσότερα από 2.500 στελέχη της επικοινωνίας, βραβεύτηκαν οι καλύτερες ελληνικές διαφημιστικές ιδέες οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας τη χρονιά που μας πέρασε.


Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κέρδισε δύο βραβεία αυτή τη χρονιά. Ένα ERMIS GOLD στην κατηγορία “Kαταχώριση-σειρά τριών έργων” για την έντυπη επικοινωνία του δημοφιλούς show “Υour Face Sounds Familiar”, που δημιούργησε η διαφημιστική εταιρεία FRANK αλλά και το μεγάλο βραβείο του GRAND ERMIS, την κορυφαία διάκριση στη δύσκολη κατηγορία των καταχωρίσεων.


Τα δύο αυτά βραβεία έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα των διακρίσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος συνεχίζει να αποσπά διακρίσεις από σημαντικούς διαφημιστικούς θεσμούς, αποδεικνύοντας ότι η επιμονή στη δημιουργικότητα επιβραβεύεται ακόμα και σε δύσκολες εποχές.