Πρωταγωνιστής στην επικοινωνία και φέτος ο Όμιλος ΟΤΕ, καθώς κατάφερε να κερδίσει συνολικά 29 βραβεία στα Ermis Awards 2014.


ote_cosmote_newΕίκοσι επτά βραβεία κέρδισε ο Όμιλος ΟΤΕ στα Ermis Awards 2014, όπου βραβεύονται κάθε χρόνο οι καλύτερες ιδέες και οι πιο αποτελεσματικές καμπάνιες επικοινωνίας από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος.


Εκτός από τα 5 Gold, 14 Silver και 9 Bronze βραβεία Ermis που «σάρωσε» ο ΟΤΕ απέσπασε και ένα Grand Ermis για την 4η Ενέργεια «Ο Κόσμος μας, εσύ για το COSMOTE StartUp» στην ενότητα PR.


Στην ενότητα Εrmis AD, ο Όμιλος ΟΤΕ κέρδισε 1 Gold Ermis για τη διαφημιστική ταινία Σενάριο» του Cosmotebooks, 3 Silver Ermis, & 4 Bronze Ermis


Στην ενότητα Ermis Digital, 4 Silver Ermis και 1 Bronze Ermis.


Στην ενότητα Ermis Direct, 1 Gold Ermis, για direct marketing με το «Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας» του OTE Business, 4 Silver Ermis και 4 Bronze Ermis.


Στην ενότητα Ermis PR 1 Gold & 1 Grand Ermis για την 4η ενέργεια «Ο Κόσμος μας Εσύ» COSMOTE StartUp αλλά και 1 Gold Ermis για την 3η ενέργεια «Ο Κόσμος μας Εσύ / Στηρίζουμε τις ακριτικές περιοχές, COSMOTE


Στην ενότητα Ermis Media, 3 Silver Ermis


Και στην ενότητα Ermis Production 1 Gold Ermis για το “Tom Sawyer, Συμβόλαια COSMOTE